Z výletu na Sněžku se nakonec stal výlet na Ještěd, protože jsme včas přehodnotili situaci a došli k závěru, že pokud bychom se chtěli vydat na Sněžku, chtělo by to odjezd mnohem, mnohem dříve než v devět :-)

V Liberci i na Ještědu bylo na začátek listopadu moc pěkné počasí, takže výstup nahoru i cesta dolů byla velmi příjemná. Také se nám podařilo udělat několik parádních fotek, takže se je ještě na co těšit.

Velké díky Míše, která svezla přebývající přihlášené (Petr, který měl jet také jako řidič, měl nehodu a bohužel se nedostavil) a také Janě a Mirkovi, ostatním dvěma řidičům. A zapomenout nesmím ani na Vladimíra, který vyrobil skvělé PaP praporky, které nás doprovázely po celé cestě a posloužily také jako výborná dekorace v restauraci :-)

Ještě bych měla radu pro všechny nováčky na PaPu. Opište si vždy telefonní číslo na orgazinátora akce a pokud víte, že přijdete na sraz pozdě nebo nás nemůžete najít, dejte prosím včas vědět. Dá se tím předejít zbytečným nedorozuměním.

A co na ten dnešní výlet říkají ostatní z účastněných?

Zobrazení: 119

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Bylo krasne..i kdyz jsem musel se dostat na horu pres kopce :-)))

Dekuji...

Marco
Tak Petr měl prý nehodu, proto nedojel...
ja trenuji..ale sice ne po kopcich...:-)))
To ano, Mirku. Na příští akci až nebudeš mít pohotovost, pro tebe objednáme taxi až před byt :-))
Příště bychom mohli naplánovat Ještěd a na poslední chvíli to neočekávaně změnit na Sněžku :o) Bylo to super.
Chtel bych predevsim podekovat Dance za skvely napad, vyhlaseni teto akce a dobrou organizaci!

Co muze byt lepsi, nez stravit krasny sobotni den v uzasne prirode a vymenit rusnost preplneneho velkomesta za cisty vzduch, prijemnou unavu po vzestupu a sestupu pekneho kopce a, halvne, to vsechno v prijemne spolecnosti lidi PaP? :)

Chtel bych take podotknout, ze slo o prvni akci PaPu ve vysce presahujici 1000 metru nad urovni more! Vyska, ve ktere se nachazi Jested je presnych 1012 m. A na tuto, prozatim rekordni vysku, jsme napoprve dostali i nove logo PaP!!!

Ucastniky, ktere se zucastnili vyeltu do Ceskeho Raje, se muzou pochlubit vyskou pouze 744 m, presne tolik cini nejvyssi vrchol Ceskeho Raje -prirodni pamatka Kozakov :)

A pro ty z Vas, kteri to jeste nevi… na Jestedi se totiz vyborne vari! Neni nad to, po hodinovem vzestupu si dat tvarohove noky s boruvkouvou omackou a vybornou zmrzlinou! Kdo se zucastnil dnesniho vyletu, ten vi o cem mluvim :)

Take bych nechtel zapomenout i na Marca, ktery dnes prekonal sebe a dokazal vsem, kdyz clovek chce, vzdy dosahne cile! :) Marco dnes take predstavil cerstve vznikle sloveso PAPOVAT. Clen PaPu muze papovat a muze si i zapapovat! :)
Zajmave je, ze ten, kdo se nezaregistroval na strankach prijdapotkej papovat proste nemuze! :) A chcete nekdo vedet co to sloveso papovat presne znamena?
Obracejte se na Marca, on to rad vsem vysvetli! :)

Jeste jednou dekuji vsem za prijemnou spolecnost a tesim se na dalsi akce PaPu.
Kamarade!!!! to teda...ale prece cil PaP je i Papovat...ale tak to je NEW LENGUAGE FOR THE FUTURE GENERTATION PaPaci...priklad.. Hele kamo jak byl vcera? Tak poslouchej..seznamil jsem se s jednou holkou...a pak jsem ji pozval na drink..a zacali jsme Papovat....to je budoucnost!!!! :-)))
Ahojky, bylo to fajn, vylety ja muzu vzdycky. Dekuju Dance a Mirkovi za napad. Snezka me sice mrzi (urcite to nekdy napravime, ze ano?), ale fakt je, ze by na ni bylo malo casu a mozna bychom dosli az za tmy. S tim uz mame zkusenosti, vid Elisko, ale to jsme meli baterky:) A taky nekteri "pospichali" na dalsi akci...
Je mi lito, co se stalo Petrovi - zlobit se na nej nemuzeme. Jak pise Mira, hlavne ze je P. o.k. Takze priste ulozit telefon, Petre, protoze prave z techto duvodu jsou u tech akci uvedeny:)
Obed byl vytecny, i ta polovicni porce mi stacila a griotka byla taky mnam, mnam:o)
Vladovi patri omluva za praporky PaP, ktere to neprezily. Vim, ze jsi s nimi mel moc prace. Promin.
Jani, dekuju za odvezeni "prdelky" az domu. Cele odpoledne jsem dohanela spankovy deficit.
Elisko, uz vim, proc to pro tebe bylo kratky...nedoslo vubec na tu medovinu!!! :)))
Marco uz je spokojeny, ma me v pratelich a ten muj vek? Viz profil, ne? Napoveda: rocnik jako M., ucast na Tiki Taky...
Papa mili PaPaci ;)
Tak hodně mě mrzí, že jsem tam nebyla. :-( Ale už jsem měla naplánovanou cestu do Ostravy: tak příště určitě na Sněžce!!
Jojo, přidávám se k velmi pozitivnímu hodnocení celé akce. Moc jsem si to užila. Domů jsem se vrátila ošlehaná čerstvým vzduchem a příjemně naladěná na večerní party. Díky všem =)
Krásný výlet :-)
Děkuji organizátorům za nápad! Výlety do hor miluji!
Dančo a Vláďo, díky za hezký fotky...
Pridala jsem 12 fotek, po schvaleni budou ve Fotogalerii. Jinak vsechny budou na rajce.net, az to stihnu...:) Dam vam vedet.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby