Po delší době jsme se opět sešli u deskovek a oblíbeného Dixitu. Tentokráte fikanost a záludnost některých hráčů překonala všechna očekávání a přístup "přece to nebude takhle jednoduché" se mnohokrát  minul účinkem ;-). I tak jsme si pěkně zahráli a vždycky musí být někdo poslední, tentokráte to byla organizátorská dvojice.

Díky menšímu počtu hráčů jsme mohli dát další hry blízko jejich maximálních kapacit a 6. bere nebo Ligretto v deseti lidech je slušný nářez. A párový Timeline nakonec už byla pověstná třešnička na dortu.

Salónek v Radavě je naprosto luxusní a určitě se budu snažit zařídit tam i další deskohraní, tentokráte s pracovním názvem "Osadníci, Námořníci, Hipíci".

Díky všem účastníkům za báječnou atmosféru, všem pomocníkům za pomoc a budu se na vás těšit při dalším deskohraní nebo dalších PaPích akcích.

Zobrazení: 180

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

To Tritol: :-) a z toho plyne poučení – nepřekombinovat, v jednoduchosti je krása. A stejně, ten žlutý králík byl lenoch. Měli jsme si vzít toho růžového.

Všem zúčastněným díky za fajn večer a skvělou atmosféru. Těším se, že se potkáme někdy příště při odvetě!

Zdravíčko, díky za organizaci... povedenej večer ;-)

Místo luxusní... držím palce ať se povede dlouhodobá spolupráce.

Těším se zase někdy na viděnou. ;-)

Ahoj Tritole a Baru, díky za zorganizování tak skvělého večera :-) Děkuji všem spoluhráčům i parťákovi v Dixitu :-)) Určitě si s Vámi ráda zase někdy zahraji!

Ještě jednou díky za organizaci primového deskohraní, moc jsem si to užila!

KOMENTÁŘ ÚČASTNÍKA PRO NEÚČASTNÍKY:

Hra Ligreto byla skutečně rozehřívací nářez. Jsem ráda, že jsem si ji zkusila, protože tu hru už mám několik let doma a ještě jsem se k ní nedostala. Teď vím, že to je ideální hra pro pavouky - čím víc očí, tím se dá snad sledovat více hromádek karet, na které se dá přikládat:-)).

Na Dixit jsem se moc těšila, už jsem tuto hru na podzim sice hrála s přáteli, ale přiznám se, že právě přístup "přece to nebude takhle jednoduché" posunul několikrát právě moji dvojici v tomto lednovém deskohraní ze zpočátku nadějného předního umístění až na předposlední :-). Díky, díky organzátoři, že jste nás jistili ze zálohy - posledního místa alespoň vy:-).

Na konci večera jsem už měla mozkovou kapacitu zcela vyčerpanou, takže u hry 6.bere jsem se na rozdíl od ostatních ani nepokoušela o nějaké odhady a sázela na stůl karty metodou "padni co padni" (ale bavilo mě to), a u TimeLine jsem si byla jistá jen tím, že všechny vynálezy byly až po Velkém Třesku...

Určitě zase někdy příště na viděnou, Kristi

Zdravím všechny účastníky deskohraní :-)
Večer byl moc fajn a uteklo mi to ani nevím jak. Místo příjemné a poklidné, ideální právě pro nás. Díky Tritole a Baru za skvělou organizaci, parťačce v Dixitu za spolupráci a rady (a nic si z toho nedělej, příště uvidíme ;-) a všem spoluhráčům za bezvadnou atmosféru. Velmi rád se opět zúčastním, těším se na odvetu i na nové hry :-)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby