http://www.lfs.cz/

 

Navazuji na nahozené téma ohledně filmových festivalů: vzbudilo to zájem, ale abych zamezil zmatkům, obecnou diskuzi jsem uzavřel a otevřel další - pro konkrétní fesťák.

 

Zde je místo pro lidi, ať případně uvedou, kdy a na co se chystají - a bude tedy prostor pro setkávání. Já z toho nedělám akci, ale pokud se někdo na to cítí, klidně do toho :-)

 

Zde je prostor pro ty, co jsou místní nebo setrvají na celé akci ... jinak můžem dát dohromady své síly co do ubytování, dopravy, a hlavně zážitků :-) času ještě dost, ale běží !

 

Osobně jsem byl na LFŠ jen jednou a krátce, loni, a bylo to super ! To si nelze nechat ujít ...

Zobrazení: 44

Přílohy:

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj , já tam na těch webech nemůžu za boha najít program promítání na LFŠ...Asi tam ještě není...:-( Nebo, jestli jej někdo najde, ať mi dá pls vědět. Díky :-)
LFŠ neni tak rychla ... ale prave proto ma svuj puvab. Ja tam pujdu minimalne na jeden vikend + 1 den ... na rozdil od KV se tam nehraje na SMS rezervovani filmu, ale kazdy se vicemene vsude vesel.
Super, tak už by mohli vyrukovat s programem...
Ahoj Pavle, minulý rok jsem se do Uherského Hradiště chtěla vypravit, ale bohužel to nevyšlo. Určitě bych minimálně na víkend jela.
dobry !

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby