Původní počet přihlášených "lezců" se krátce před akcí několikrát měnil, ale nakonec se nás sešlo 8 (3 kluci + 5 holek, opět přebabíno!), z toho 4 zkušení lezci, takže času a prostoru na lezení bylo docela dost. Naše základna lezců se opět rozšířila o pár nováčků a domnívám se, že příští akce už může být pro zkušenější a můžem zkusit i nějaký ten převísek???

Prosím fotografy o zveřejnění fotek.

Zobrazení: 56

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

:-)))
Se těším na fotky z těch vyvrcholení, Zuzko, vlastně Zuzky obě! Lezení super!
Nazdar damy, musim s vami souhlasit. A aniz bych chtel byt impertinentni, musim upozornit na to, ze i my chlapi jsme dosahli nekolika vytouzenych vrcholu. "Kazdy" nekolika vrcholu. A nutno podotknout, ze v nekterych pripadech za pomoci vas zen. Vzdyt kdo byl prave ten pod nami pod nami a tahal nase lana, kdyz jsme se snazili vrcholu dosahnout? A samozrejme pak zase vy jste byly nahore a my dole. Ale ono to vlastne moc jinak nejde. Takze Radku, lezeni bylo fajn a tesim se na dalsi. Jo a vecer od 8 sem se pekne zrusil. Takze se mi spalo jako kdyz me ze skaly hodi :-)

Preju vsem pohodovej den.
Óóó děkuji :) Jističům za bezpečí, jmenovitě Radkovi za hec :))) , spolulezkyním za milou společnost. Asi bylo i slyšet, že jsem se bavila :DDD
PS-Radkovi: No já tě klidně na převisu odjistím, ale to je tak nějak momentálně vše (pokud to nemám lézt na 10x) :D
Klidně si to užij i 11x!

:-)
a sakra, jdu se trochu protáhnout a zaposilovat :DDD
Já rád zase vypíšu akci i pro nováčky, jenže ke každému nováčkovi je třeba mít 1 zkušeného lezce, kdežto když se akce vypíše pro (aspoň trochu) zkušené, mohou se přímo vytvořit dvojice (popř. trojice) a lozit. Tentokrát polovina z přihlášených účastníků svoji účast odřekla, z čehož 5 ne víc než 3 dny před akcí (2 z nich jen pár hodin před akcí!), což sice umožnilo Zuzce si vyzkoušet lezení, ale současně docela komplikovalo organizaci. Musím poděkovat Petrovi, Jardovi a Míše, že přišli, protože jinak se akce nemohla uskutečnit.

Takže proto to příště spíš vidím na akci pro zkušenější, čímž se nám může rozrůst počet organizátorů (zjistíme, kdo všechno leze) a hlavně organizace nebude závislá na poměru zkušených ku nezkušeným. Fotografové a mažoretky jsou samozřejmě vítáni :-)

Akci pro nováčky bych tedy viděl někdy na jaře?
ok, nahlásím se jako zkušenější :o)))
Takže bych se nakonec vešla i jako začátečník, což? No, škoda! Tohle je aktivita, která mě láká úplně nejvíc ze všech vyhlášených akcí, bohužel nemám kolem sebe nikoho, kdo by chodil :o( Takže příště už vážně nechci chybět a klidně zkusím i převísek, když to půjde :o))
Vešla, protože z původního počtu (+/-) 12 lidí se nás v neděli sešlo 7 + Zuzka, která přišla fotit a nakonec mohla i lozit.
tak jsem se konečně dostal online :) takže díky všem účastníkům za hezky strávené odpoledne a budu se těšit někdy přííííštěeee :)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby