http://www.jiretin.cz/cz/vit_infocentrum.htm

http://www.luzicke-hory.cz/mista/index.php?pg=mpzaklc

 

Pomalu se budeme loučit s běžkama, a oprášíme kola. V mé hlavě se rýsuje víkendová koloakce - Lužické hory na kole. Ubytování ve městečku Jiřetín pod Jedlovou a dva hvězdicovité výlety: jeden pravděpodobně na blízký hrad Tolštejn a horu Jedlová, druhý na horu Luž, která dominuje celému kraji. Tyto trasy jsem absolvoval, stačí to jen nějak oprášit...

 

Kolo horské, ale použít by se dalo i trekové. Není to ani pro drsné expedičníky, ani pro úplné začátečníky: je to pro ty, co jsou, podobně jako já, někde mezi.

 

Zima asi nebude odcházet tak rychle, proto bych akci směroval až na květen - nejlépe 1+2.5. (o týden později by to kolidovalo s vodáckou akcí ...) Důvod, proč to dávám do Fóra a ne rovnou do Akce, je ten, že bych rád vysondoval zájem o podobné akce ... a popřípadě našel jiné datum. Díky -p-

Zobrazení: 145

Přílohy:

K této diskusi už nelze přidávat odpovědi.

Odpovědi do této diskuse

Pavle, ano, bavili jsme se o tom na běžkách. Tak jenom připomínám písemně :-), abys mně dal také vědět, až bude akce.
Jel bych, pokud se to bude hodit termínově. Nevím kolik PaPáků se bude v budoucnosti zúčastňovat cykloakcí, ale možná by nebylo marné si nechat vyrobit vlastní dresy.
Tak pokud do ty doby konecne poridim stroj a bude cas (coz touhle dobou fakt netusim), rad bych se pridal. Ale jak do Jiretina? Dal by to nekdo v patek jako rozcvicku z Prahy? ;o) Nebo se vsichni budete venovat Filipo-Jakubskym orgiim? Je to koukam dle mapy neco kolem kilca, coz je tak akorat na pripravu svalu na druhej den do tech kopcu... :o))
Kup si RB!
Dekuju za tip, ale ikdyz delaj hezky kousky, neni to nic pro me. Zavodni stroj nehledam. Potrebuju nakladak, co uveze 30 kg batoziny a daj se na tom po silnici prejet treba Alpy. :o) Takze neco z kategorie trek, tedy hybrid, nad kterym vetsina bikeru ohrne nos. :o)
Když si koupíš rám CRX, tak na něj můžeš naložit i slona, není to vyloženě závodní rám.
No, zatim neni jisty, jestli mi to vyjde, ale misto smekani, muzes jet taky ;o) Teda netvrdim, ze jet v patek odpoledne po sinici I. tridy je prijemna projizdka, ale v Praze to takhle vypada furt, takze za sebe uz ten provoz moc neresim. No a co se tyce vzdalenosti, na +/- 100km clovek nemusi bejt vrcholovej sportovec. Jde jen o to, jak dlouho a jestli vubec se mu na tom kole chce sedet. :o)
Zni to tady zajimave, hlavne ty reci o magorech, kteri chteji vyjet na Jedlovku na kolech. Vyjel jsem na Jested, na Rip a i kdyz kopce nemusim, jeden je vyzva. I kdyz jsem taky parkrat sel pres zadni kolo pri stoupani v prazskym Kunrataku nebo v Tatrach :-)
A pokud by tech 100 km z Prahy nebylo v extra provozu, pridal bych se. Nejsem jeste rozjezdeny, ale myslim, ze za normalnich podminek bych je mel zvladnout za 5 hodin jizdy plus hodinka dve na pauzy.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby