Pro zájemce o lyžování či snowboarding .. v neděli vyrážím autem na Monínec, vypsal jsem k tomu akci http://www.prijdapotkej.cz/events/lyzovani-na-moninci

Budu tam ale asi jezdit častěji, třeba jen na večerní lyžování, tak kdo by jste měli zájem, můžete napsat.

Info o areálu je zde: www.moninec.cz .. budu rád když se někdo přidáte :-)

Zobrazení: 205

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

tak tohle jsem bohužel nestihla. vlastně jsem ani nemohla,ale příště bych se třeba přidala. Minulý rok jsem si to na Monínci užívala krásně :)

Byli jsme nakonec ve třech, a myslím že všichni jsme si to užili .. upravená sjezdovka, metr sněhu, krásné počasí, žádné fornty.

Jak pojedu příště, tak se pokusím vypsat akci trochu dřív, i když se mi to dělá dost těžko, když většinou ani ráno nevím co bude večer :-)

Neprovokuj s tím metrem sněhu :D Ale už jsem si tu vyhlásila Herlíkovice na  příští víkend,abych se zas trochu potěšila tou bílou krásou :) 

Moc na PaP nechodím, takže asi zase začnu,abych o Monínci věděla :)

Ahoj, já bych si taky jela zalyžovat! Dej mi prosím kdyžtak vědět. Ale nemám dopravu, muselo by být místo v autě... Díky.

Ahojte

vyrazil bych zase autem na večerní Monínec teď v neděli 31.1. v 16:30 od Divoké Šárky, tak kdo si přidáte dejte vědět :-)

Jinak není problém se pro někoho stavit i jinam :-) Cena večerní permanentky je 250Kč, sněhové podmínky zatím vypadají výborně.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby