Vyjeli jsme opet ve treti odpoledni a opet nejakou dirou v casoprostoru dorazili na malebne místo s jarni atmosférou  az po pulnoci. Asi poprve v historii prebila mekacovy zavan rozvadovskeho pomezi liberecka rizkovune!!!Cesta nekonecna…nekteri nasli po prekroceni hranic virgenskeho velkoměsta zrcadel vic, jini si nevedeli rady se slovem NAPROTI J ale nakonec vsichni slozili hlavy na vonavy polstar a snili o slunci.

Varilo se minimalne (diky Pavlu Rizkovi Roast- beefovi), lyzovalo maximálně, hralo se vesele. Za zminku jiste stoji poznavaci hra, kdy asi vsem, rychle ci pomalu doslo, ze skolni vedomosti nejsou vecne J Za zminku jiste stoji triviální Zebra ci Zizala panskeho dua a klobouk dolu nad usazenim do historického kontextu „O nas bez nas“ .  Nutne take musim vykopat naseho upáleného chudaka Jeronyma, který nam zlutou kartu historie proste neprinesl.

Mafiansky omyl vypravece se zda byt nyní úsměvnou vzpomínkou: Skryty mafian Pagulina se projevila s velkou neznosti J

O Aktivitách všech bohužel nevim, pod nadvladou paracetamolu mi nebylo dovolene byt u her po pulnoci, ale doufam, ze poodkryjete tajemstvi pantomimy, kresby i jinych vzdelavacich her..

Co psat vic? Slunicko kouzelně vykouknute po cele 4 dny, rizku a libového masa dosti. Zakazane bramburky, polevky na sjezdovce a alkoholove ranni opary.

Napise sem někdo o prochazce Virgenem? J Byla jiste skvostna…, casove usporna města s rychlo prohlídkou by v dnesni době mela byt vazne cenena!!!

Cesta zpatky do reality byla stejne záhadná jako cesta do pohadky. Nekteri vyjeli v patou večerní a dorazili stejne po pulnoci jako my.. nekteri bloudi kolem Mnichova dodnes. Bud jsme riskovali papiry nebo je u soudruhu v Nemecku casova smyckaJ

A jak jste alpske dny prozili vy??

Zobrazení: 146

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Krize jeste jdou, ve Wesfalsku si asi kostely prilis konkuruji, tak vsechny zvoni cele nedelni dopoledne, to by nesnesl ani Vinetou :(
Povedena akce. Zase me zacalo sjezdovani bavit.

Zde jsou moje fotky.
V podsekci najdete fotky z hradu, ktery se nachazel na Virgenem, kam jsem v nedeli z dlouhe chvile vyslapl, abych se trochu vypotil:)
Ráda bych poděkovala všem zúčastněným i organizátorům. Myslím, že každý z nás měl v Alpách svoji funkci, bez které by to prostě nebylo ono :-)

Já jsem si po x letech vyzkoušela, že je možné bez problému sdílet koupelnu s víc než jedním člověkem a byla jsem mile překvapená týmovým duchem, který byl víceméně po celou dobu ve Virgenu v chalupě i na sjezdovkách s námi. Nezapomenu na bezva lidi, skvělé lyžování, společné snídaně, obědy, večeře .... (no jo prostě ráda jím :-)), krásně strávený čas.

Modří už vědí, že není králík jako králík.... :-) , společenskou hru Česko dostane můj bratr k narozeninám a Aktivity si doufám zahrajeme znovu dřív než za rok. Myslím, že nejen užvaněná Julinka, proutník a dupačky jsou opravdu nezapomenutelné.

Vždycky budu mít před očima 120 řízků na Rozvadově a slibuju, že až to jednou přijde, tak budu mít minimálně dvě děti.... :-)
Tři a půl dne lyžování v úplně super počasí a tým lidí, kteří táhnou za jeden provaz (tedy kromě večerních společenských her, kdy jsme si nic nedarovali), tomu říkám parádní zimní zážitek :-)
Krásné lyžování,občas se dařil i carving...paráda.Prima lidi...podle příspěvku Alice mi asi něco uniklo....u nás v Beverly Hills 9210 se žilo pokupě v pohodě. :-)...hlavně díky dámské posádce a návštěvám ODNAPROTI. Fotečky dodám na DVD. Musím smeknout před jízdou Oly na jedné lyži....no ještě je, co se učit :-) Jedině snad těch krajanů...no malý Špindl.

František Josef I. nám sice udělal škrt přes rozpočet (nechtěli jsme vyhrát o půl hodiny dříve :-))))...viď barde?), ovšem na našem vítězství to nic nezměnilo ;-)...no zřejmě dobrý oddíl :-) Nechápu jen proč jste mě furt zabíjeli v Palermu :-)

Musím taky poděkovat Oli za super králíčkovské příhody..moc jsem se pobavil,stejně jako u rozesmálé Jůlinky Alice :-))))
Musím uznat,že Michalova pantomima byla taky dost přesvědčivá.Dík patří i panu Řízkovi-Roast beefovi za prima krmi.Recept na špagetky rád pošlu za menší poplatek :-))) Nesmím samozřejmě zapomenout i na famózní špagety by Kamča.
Odjezd poslední,příjezd první...s náklaďákem????....fakt nějaká časová smyčka ;-)
Rád s Vámi pojedu kdykoliv,stejně tak jako hrát Activity :-)
Jizda na jedne lyzi neni umeni, je to jako se naucit na kole... ale strilet historii jako bych prave dostal diplom, to uz vyzaduje leta samoty a odrikani ve studovne:-)
Posli recept, byly vazne moc dobre... a vis, ze spagetove tour de prague se plizi do kazdeho bytu v praze... ojoj, asi zmenim tradici, aby nebylo mozne srovnani.

Tobe diky za porad dobrou naladu. Jsi takove slunce, ktere se obcas na chvili zastavi a jen tak sviti zatimco ostatni se diky jeho zastaveni opaluji, ale ta pohoda z tebe srsici je neoddiskutovatelna!! Aktivity budou, stejne jako Palermo..jen si musime najit stejne silne lidi kolem, abychom vecery nepromarnili na rece Styx :-)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby