Zdravím...nechci se moc rozepisovat...stačí vyhledat na internetu...je to každoroční akce :))

Zobrazení: 73

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Dobrá rada: když to nerozepíšeš, nikdo se ti na to neozve. Od přírody jsme všici tak trochu leňoši (nebo spíš neradi plýtváme časem) a taky proč něco hledat, když nevím, jestli mě to bude zajímat ;)
Děkuju za radu :) přeci jen bych to udělal jinak :))

http://www.youtube.com/watch?v=bawuGIysfFI

Mrkněte na odkaz...myslím že mluví za vše :))
Nechci Ti kazit radost, ale zhlédnul jsem prvních 16 s videa na youtube a nezaujalo mě to. Sledovat celý 7 min. záznam se mi nechce. Možná to ostatní zaujme, ale pokud opravdu chceš, aby se přidalo víc lidí, napiš pár podrobností.
mě se ani nechce klikat na ten odkaz, představa, že tam na mě něco začne řvát :DDD
Mácháč je vždycky super, obvykle skvělá hudba a fajn zábava. Byla jsem x krát. Akorát k ránu je u té vodu trochu zima :-) Takže doporučuji teplé oblečení. Už se ví, kdo všechno tam bude letos hrát?
Jjjj,minulý rok byl Mácháč prima....:-) Dobrej nápad.
Nemusím to mít sice každý týden, ale když je to jednou za rok, tak je to dost fajn zážitek. Také bych zvážil účast, pokud kalendář dovolí.
Kdyžtak čtu ty odpovědi...já rozhodně nikomunic nenutim :) já jen že do konce měsíce to je ještě za 450,- Pak cena poroste...navíc nikdo netvrdí že tam musíme jet jenom na tu hudbu...v pátek se tam zajedu vykoupat...někde se přespí, v sobotu odpoledne někde posezení u pivečka a v 18:00 hurá na pláž...tot jedna možnost. Já rozhodně lístek už mám...jedu na 100%...kdo chce at se přidá...kdo ne...nemusí :)) co se týče programu zatim nevim a nikde jsem nic nenašel...ale je mi to v celku jedno...dobrý to bude tak jako tak a když ne tak jsem vyhodil 450,- a co...tak aspon to pivko a nebo je tam ještě jiná akce...

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby