Milí přátelé a příznivci PaPu,

tak máme za sebou další příjemnou akci, tentokrát v čajovně. Tato byla výjimečná hlavně tím, že hlavním tématem diskuze bylo seznamování aneb naše zkušenosti a tipy. Neznamenalo to však, že bychom se nebavili o různých věcech. nebylo přeci cílem dělat řízenou diskuzi. Navíc někdo je větší introvert  raději poslouchá, někdo rád mluví. No doufejme, že jsem nikoho svou vyřídilkou neotrávila. Každopádně výsledkem večera je kromě poznání nových čajů, také tipy na realizaci nových akcí. Bylo fajn, že lidi probírali věci otevřeně, a tak jsem se mohla dozvědět názory na Pap.  Podobné akce bychom rádi opakovali cca jednou měsíčně, ale veřejně tu slibuji, že jinde než tady. Nechci tím říct, že by to v této čajovně nebylo příjemně, jen dvanáct lidí zde bylo opravdu nahňácaných. 

Doufám, že si to všichni příchozí užili stejně jako já, a tak se s nimi potkám na nějaké další akci.

Jana

Zobrazení: 138

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

O tom nepochybuj ;)

To je ale pravda. Tenhle web začal nástupem Jany v podstatě zase existovat ;-).

To je milé, ale jsme na to tři. Každý má svůj úkol, a já mám výhodu, že je o mě nejvíc slyšet. ;) 

Ahoj Jano, no já jsem fakt nepostřehl, že by někdo mluvil o vlastních zkušenostech se seznamováním. Tak z toho vyplývá mé zklamání, když to bylo uvedeno v nadpisu akce, proto si myslím, že by asi chtělo akci alespoň trošičku moderovat a ne takřka vůbec. Ale celkově to zase tak špatné nebylo - až na ten začátek - když jsem tam viděl mlhu z vodních dýmek (či co to je) - to jsem si oddychl, když jsem vás našel až vzadu :-).

Proto Zuzko píšu trošičku ;-). Tak to byla akce, kde mluví najednou už moc lidí. S tím mívám problémy ;-).

Je mi líto, že jsi měl takový pocit, měla jsem dojem, že jsme zrovna různé zkušenosti probírali docela dost. Doufejme, že na nás nezanevřeš, a zkusíš to s námi ještě někdy.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby