S přibývajícím počtem členů PaP roste také zájem o akce různých druhů a velikostí. Rádi bychom tedy také rozšiřovali tým prima lidí, kteří jsou ochotni a schopni jednou za čas nějakou akci připravit. Nejde o časově náročnou činnost, spíše o to na každé akci přivítat účastníky a nováčkům vysvětlit, co a jak se bude na akcí dít. Veškerou administrativní činnost, tedy rezervaci, vyhlášení akce, propagaci akce zde na webu, zajištění plateb, řešení dotazů apod. zajistí uživatel PaPík Náčelník, za kterým se skrývá Zuzka.

Máte-li kdokoli zájem se stát častějším nebo příležitostným organizátorem akcí (nebo i jen dočasným záskokem) v jakémkoli regionu, prosíme napište nám na papik@prijdapotkej.cz informaci o tom, jakou akci byste si chtěli vzít na starosti a v jakém regionu. Případně je možné psát i do této diskuze.

Hodí se nám spoluorganizátoři např. na sobotní párty, bowling, badminton, salsu, bruslení, volejbal, ale i na jakoukoli jinou aktivitu, kterou bychom mohli v rámci PaP dělat.

Děkujeme moc.

Zobrazení: 77

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Hurá! Ve Firefoxu to fakt chodí! :-)
Ahoj,
hlasim se na pomoc organizatorum. Mohu pomoci s akcemi v pondeli a ctvrtek ci o vikendu.
Jen nevim, zda se rovnou hlasit na nejakou akci nebo se organizatori sami ozvou, ze potrebuji pomoct.
Jak to bude resene?
P.S.
Sama mam v planu po novem roce usporadat par akci pro mensi pocet lidi.
Ted mapuji moznosti a lokality.
Hezký den, nebo ahoj :-) ,
na svojí první akci s Přijď a Potkej teprve chystám, ale s organizováním, moderováním a dalšími věcmi mám již zkušenosti. Tudíž pokud bude potřeba, jsem k dispozici.
HONZA
Ahoj Martine,také již přemýšlím o své akci, škoda že jsem se o PaPu nedozvěděl v létě, mám spoustu nápadů, léto mám nejraději.Když budeš chtít s čímkoliv pomoc a bude-li to v mích silách,tak rád pomůžu.

Petr L

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby