Tak a máme za sebou opět největší PaP akci všech dob. Počet účastníků se pohyboval okolo čísla 170, měli jsme tombolu s téměř stovkou dárků, některé přítomné dámy zažili ukázku lakování nehtů, viděli jsme a učili se bachatu, vydražili jsme výtvory dětí z Teen Challenge za neuvěřitelné částky, tančili jsme do třech hodin na tu správnou muziku, pili jsme, bavili se, užívali si. O tom, že členové PaP jsou opravdu moderní, slušní a tolerantní lidí svědčí i to, že kuřáci opět bez problémů respektovali nekuřáckou akci, ale hlavně to, že se podařilo vybrat na charitu ještě více než se čekalo. Kolik, to zjistíme zítra, až vše sečteme a částku zveřejníme.

Děkuji tedy všem za účast, děkuji za podporu dětí a i celého PaP a děkuji všem spoluorganizátorům bez nichž by nebylo možné akci zvládnout. Mně se akce líbila a jediný špatný pocit, který mám je ten, že jsem si bohužel nestačil popovídat se všemi, s kým jsem chtěl a tak slibuji, že to napravím při menších akcích :-)

Fotky z párty jsou zde http://www.prijdapotkej.cz/photo/albums/mikulasska-party-512.

Co vaše postřehy?

AKTUALIZACE 7.12.2009 - NA DÁRKY DĚTEM BYLO VYBRÁNO 23.130 KČ, COŽ JE VÝBORNÝ VÝSLEDEK ZA JEDEN VEČER A VŠEM PAPÁKŮM PATŘÍ VELKÉ PODĚKOVÁNÍ!

Zobrazení: 180

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Hodně vydařená akce. Zprvu jsem se trochu obával toho počtu, ale bylo to v pohodě. Sice jsem se neseznámil se spoustou nových lidí, ale na to bude určitě prostor na menších akcích a s těmi, se kterými se už znám jsem si pěkně popovídal a zatancoval ;-). Organizátorům není téměř co vytknout, možná že by bylo dobré mít welcone drink i v nealko verzi, ale nakonec jsem to přežil :-). Jsem moc rád, že jsem se zúčastnil, díky.
Na úvod bych chtěla moc poděkovat všem, kteří přispěli na charitu. Částka, kterou jsme vybrali, předčila naše očekávání, za což strašně moc děkuji. Z pohledu anděla Lu to byla super akce, bavila jsem se v mezičase organizování, což se často nepodaří. Už teď se těším na příští PaPárty :-)
Ahoj vsem Papakum....opet se povedlo uzkasnou akci...super lidi, nove lidi, super zabava, super hudba, super ANDREA...proste vsechno se povedlo jak jsme ocekavali....a to je jenom diky vam...ted presne nevim co bych jeste napsal protoze teprve vstavam....:-))) Preji vsem krasny den at se zase s nama brazo budete mit karsne zazitky.

Marco
Martine, čert jsi byl úplně nejčertovitější :-)
Díky za další super akci, PaPáci a jinak všem dobré ráno :-)
Ahoj Martine,
právě to uploaduju, pošlu email.
Kdyby mi někdo před Mikulášskou řekl, že vydržím až do konce, nevěřil bych mu ani nos mezi očima. Nakonec jsem odešel po poslední písničce kolem třetí. A celou dobu jsem se bavil náramně.
Moc děkuji za úžasnou akci a skvělou společnost PaPáčků. je mi s vámi moc fajn a těším se, až vás zase uvidím, popovídám a zatancujeme si :)
Dobré ráno, tedy spíše dobré papoledne. Taky jsem zaznamenal pár osobních rekordů, tak dlouho a v tak velkém množství skvělých lidí jsem se ještě nebavil a taky jsem nikdy v životě nevstával tak pozdě :) Mějte se všichni fajn a velké díky organizátorům za skvělou akci!
Že by měli andělé nazbyt?
Před chvilkou jsem vstával :) Večer pojedu hledat auto :D Jinak akce byla vydařená - děkuji organizátorům a všem, kdo pomohli vytvořit příjemné prostředí - tedy i všem přítomným PAPákům :)
Ahojky všem PaPákum... Ze začátku jsem se obávala toho počtu lidí, ale vše proběhlo bez problémů, ba naopak skvěle... Děkuji Vám všem a těšim se na další PaP akci......
¨
Tomáši U.: ty třpitky jsou asi od toho ANDĚLA, se kterým si protancoval docela dlouhou noc......:-)
:)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby