Tak a máme za sebou opět největší PaP akci všech dob. Počet účastníků se pohyboval okolo čísla 170, měli jsme tombolu s téměř stovkou dárků, některé přítomné dámy zažili ukázku lakování nehtů, viděli jsme a učili se bachatu, vydražili jsme výtvory dětí z Teen Challenge za neuvěřitelné částky, tančili jsme do třech hodin na tu správnou muziku, pili jsme, bavili se, užívali si. O tom, že členové PaP jsou opravdu moderní, slušní a tolerantní lidí svědčí i to, že kuřáci opět bez problémů respektovali nekuřáckou akci, ale hlavně to, že se podařilo vybrat na charitu ještě více než se čekalo. Kolik, to zjistíme zítra, až vše sečteme a částku zveřejníme.

Děkuji tedy všem za účast, děkuji za podporu dětí a i celého PaP a děkuji všem spoluorganizátorům bez nichž by nebylo možné akci zvládnout. Mně se akce líbila a jediný špatný pocit, který mám je ten, že jsem si bohužel nestačil popovídat se všemi, s kým jsem chtěl a tak slibuji, že to napravím při menších akcích :-)

Fotky z párty jsou zde http://www.prijdapotkej.cz/photo/albums/mikulasska-party-512.

Co vaše postřehy?

AKTUALIZACE 7.12.2009 - NA DÁRKY DĚTEM BYLO VYBRÁNO 23.130 KČ, COŽ JE VÝBORNÝ VÝSLEDEK ZA JEDEN VEČER A VŠEM PAPÁKŮM PATŘÍ VELKÉ PODĚKOVÁNÍ!

Zobrazení: 180

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Podaření PaPáci protancovali patery podrážky :)

Akce byla super. Jen ja jsem nejak nezvladal. Bylo toho na mne moc. Moc zazitku, moc prozitku. Moc vseho.
Tak mi nezbyva nez MOC MOC MOC podekovat vsem :D
vynikajici party. Lidi bylo hodne. a super zabava a spoznala som tam super lidy. Už teraz se tešim na dalši akce!

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby