Ahoj,

 

loni jsem si byla párkrát zahrát minigolf a moc mě to bavilo. Je to výborná zábavná a relaxační aktivita zejména pro letní období. Na webu jsem našla jedno hřiště v Praze, které je dostupné a podle fotek i nevypadá špatně. Tady je odkaz na pravidla i hřiště http://www.volny.cz/mini-golf/pravidla.htm . Cena je přijatelná - 70Kč za 90 min. Otevřeno je do 22 hod.

Měl byste někdo zájem si zahrát?

 

Martina

Zobrazení: 124

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ja se taky rada pridam :-)
Dobrá dobrá, donutili jste mě zorganizovat svou první akci :-) tak jo, jdu do toho, sice tedy vůbec nevím jak se to dělá, ale snad to nějak zvládnu. Každopádně to bude v neděli 16.5. zřejmě od 15.00, abyste se stihli vyspat ze sobotní opice :-). Říkala jsem si, že 20 lidí by se mohlo zvládnout. To je asi max. Ale chci se na obě hřiště zajít podívat a prokonzultovat to s obsluhou. To ale zvládnu až příští týden.
Díky za podporu.
Martina
Marti, kdyby jsi potřebovala nějak pomoci, tak jsem k dispozici. S termínem 16.5. od 15.00 souhlasím. Budu se těšit. L.
Ahoj Marti,

super, moc ráda se příští týden přidám, a také se hlásím jako pomocník :-), kdyby jsi potřebovala helpnout.
Ahoj Martino, super nápad, jsem pro.Minigolf jsem ještě nehrál,ale rád bych si to zkusil.
Ahoj všem kdo měli zájem o minigolf. Akce proběhne v neděli 16.5., tak pokud už nemáte jiné plány, tak doražte. Je to dost na poslední chvíli, ale příště se polepším :-)
Zároveň budu doufat, že nebude pršet!

Martina
Ano minigolf se hraje venku. Při nepřízni počasí to tedy bohužel zrušíme. Napíšu zřejmě ještě zítra večer podle předpovědi.
Martina

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby