V lednu jsme se podruhé vydali zařádit si na motokárách, tentokráte na Zličín. Zároveň se tak potvrdilo, že štěstí přeje připraveným a provozovatel na leden udělal Slevomatí akci, díky které to bylo za celkem rozumnou cenu s bonusem kukel pod helmu, které by se jinak musely kupovat. Díky některým všestranně vybaveným PaPákům navíc máme čtyři kukly v PaPím "eráru" a příště na nich můžeme ušetřit.

Nakonec se nás sešlo 11 a díky vyřizování voucherů se muselo chvíli čekat (poučení pro příště). Zličínská dráha má docela velkou kapacitu, takže jsme se na ni vešli všichni. Někdy to přinášelo poněkud adrenalinové zážitky, ale na druhou stranu všichni jezdci a jezdkyně na dráze byli naši a nemuseli jsme se dohadovat s nikým cizím (které by nám tam v menším počtu nejspíš nastrkali).

Pro zhruba polovinu účastníků byly dvě jízdy málo a tak si připlatili ještě třetí. Nicméně za sebe musím říct, že to pro mě nebyla šťastná volba, druhý den jsem byl solidně rozlámaný (malý motokáry no :-).

Záznam musím nějak zpracovat, v první jízdě jsem zapomněl zapnout kameru, při druhé mi spadla z helmy za krk a od druhého kola nahrávala okolí, pro třetí jízdu jsem ji radši schoval...

Už po akci byly pozitivní ohlasy a návrhy na opakování, takže klidně můžeme zas vyrazit v únoru (za trochu vyšší cenu) a sledovat zlepšení (časy zůstávají v jejich systému a při další návštěvě se ukáží).

Případně můžeme zkusit další pražské motokárové dráhy (nicméně elektrika s boostem má něco do sebe :-)

Kterou variantu byste raději?

Zobrazení: 88

Odpovědět

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby