Ahojky Papíci měl by někdo zájem se zůčastnit muzejní noci? Jedná se už o pátý ročník a je to úžasný zážitek:-)

Více informací o minulých ročnících je zde : http://www.prazskamuzejninoc.cz/

Termín: 12.6.2010

Čas: od 19,00 - 24,00

 

Hanka

Zobrazení: 64

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahojky všichni příznivci nocí i muzeí :-) Je pravda, že když jsem začínala tak návštěvníků bylo o dost méně, ale zase Praha přidává další a další objekty takže se to trošku vyrovnává, ale je fakt, že se nesmí chodit do těch hodně známých muzeí jako je třeba "národní" tam se nedá hnout a zážitek je fuč.... Pro Rokytňáky: kdyby začalo být mrazivo a deštivo tak Vás ráda uvidím na noci plné zážitků :-)
Ahojky Hani, já mám tento den snad jediný volný v červnu :-) A jelikož nejsem nadšenec v přítomnosti mrňousů (nemějte mi to za zlé, ale není to prostě nic pro mě), v Rokytnici tedy nebudu a tudíž už jsem si napsala do diáře tuto mystickou noc a mooooc se těším!
na muzejní noc chodím pravidelně, nejradši do náprstkova muzea. určitě půjdu:)
Chodím pravidelně, tak na 10% z toho co bych vidět chtěl - ty časové harmonogramy jsou pak vtipné... být během 1/2 hodinky na druhé straně Prahy občas nejde... Já jdu 100% :) tak jako pokaždé... tradice je tradice
Já bych tak ráda vyrazila na Muzejní noc. Ale 5 let jsem jí nezvládala kvůli zkouškovému a teď když konečně mám dostudováno, tak se mi 12.6. vdává kamarádka. Ach jo, tak snad příští rok.
Ahoj všichni :-) muzejní noc se kvapem blíží a objektů k prohlídkám je opravdu spousta. www.prazskamuzejninoc.cz
Já bych se ráda podívala na:
-Vyšehrad do kasemat a sálu Gorlice
-do Trojského zámku
- muzea hudby
-a na vycházku do okolí Anežského kláštera
Kam se nemohu dostat ani jeden rok jsou židovské synagogy, protože je tam strašný nával, ale kdyby náhodou letos to šlo a dalo se to stihnout (což si nejsem tak jistá :-)) tak bych se šla podívat ještě tam.
ono se to moc nedá zorganizovat, protože těch objektů je fakt plno a času málo. Tak jsem to jen nadhodila na tuto stránku a napsala kam půjdu já. Když by se někdo chtěl přidat :-)
Do Národního muzea nechoď. Je to každoročně nejoblíbenější místo kam chodí všichni. Každý první pondělí v měsíci to máš zadarmo a budeš se tam moc i projít :-)
já bych taky určitě šel. David
Ahoj, ja jdu letos urcite, jako jiz tradicne nekolikaty rok. Akorat ze mam do pul10 divadlo...takze vas mozna nekde potkam.
Kdybys nás CHTĚLA potkat, tak ti do zprávy píšu kontakt,tak dej vědět a sejdeme se!

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby