Horečka muzejní noci! Asi tak nějak by se mohl jmenovat dokumentární film, který by zachycoval atmosféru ojedinělé kulturní akce, která se jmenuje Pražská muzejní noc. Letní večer, muzea a galerie plné návštěvníků toužících po kulturních zážitcích v netradičním nočním čase. Pomineme-li dopravu a vstup do všech zapojených institucí a jejich objektů zdarma nebo za symbolické vstupné (v objektech Pražské informační služby a NKP Vyšehrad), je to právě ona noční doba, která je pro návštěvníky největším lákadlem.

Pražská muzejní noc, kterou pro Vás pořádá Národní muzeum, Dopravní podnik hlavního města Prahy a Asociace muzeí a galerií ČR ve spolupráci s dalšími institucemi, propukne v sobotu 11. června 2011 v 19 hodin.

Vyráží někdo, případně chtěl by se někdo přidat?

Já osobně bych rád zašel zhruba sem:

Muzeum a archiv populární hudby - POPMUSEUM

Muzeum kávy Alchymista

Národní technické muzeum

Pražský hrad

Další pak podle času a nálady. Přesný program bych zájemcům dodal.

Jíra

 

Zobrazení: 78

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj Jirko, šel bych. Pražský hrad navrhuji a Vyšehrad, nebo muzeum.. př: Policie
Nevím, jak sem dneska stihnu napsat nejaky svuj program, ale kazdopadne bych zacal osobne Muzeum kávy Alchymista (budu tam na zacatek (19:00) a pak asi Národní technické muzeum tam tak v 20:30. Pak zatím bez času Pražský hrad. Zbytek snad dodám během odpoledne.
ahoj Jirko, nebudu už na netu !!!!  ale budu po sedmé v centru u Klementina. Jel bych na Letnou a pak Hrad.. mám 608 525 210....

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby