Ahoj, dva roky jsem přes sezónu jezdil na kole do práce z Berouna do Prahy. Ne každý den, spíš podle počasí a volného času. Mám vychytaný různý trasy např přes Karlštejn. Hlavně jezdím tam, kde je minimální provoz. A jde to. Člověk se při tom supr protáhne a ušetří i nějaký ty emise.

 

Trasa je dlouhá cca 33 km a dá se volným tempem zvládnout za 100 minut. Počítám, že bych letošní sezónu zahájil začátkem dubna. Jezdím na osmou na Butovice, takže obvykle vyrážím v 6:15. Zpět je to samozřejmě volnější. I zastávka na pivko a klobásku u Berounky občas proběhne (-:

 

Kdo jste z Berouna a rádi jezdíte, jdete do toho? Pojďte rozšířit cyklovesnici o další větší akci!!!!

Následně domluvíme konkrétní datum 1. vyjížďky

 

Těším se na reakce.

Zobrazení: 123

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj, do práce se s Tebou neprojedu, bydlim na Jiznim Meste, ale nechtel bys navrhnout vikendovou projizdku pro PaP? Já ted na velikonocní pondeli poradam cyklovylet a s ucasti to zatim vidim hodne dobre. Tak mne samozrejme napadlo ve vyletech na kolech pokracovat. Pokud by se vyjelo z Butovic nebo Hurky, snad by sel vymyslet i hezky okruh na takovych 60 km, coz je pry pro PaP celodenni akce. (Ja ted zkusim 50 km na 5 hodin, pak ti mohu dat reference.) Nebo by se mohlo dojet trebas do Berouna a vzit to zpatky vlakem. Pokud by to byla prilis velka skupina, tak by ji mozna bylo mozne rozdelit - cast by jela 40 km nekam k vlaku a cast by to vzala zpatky na kolech. V sezóne by uz pro cyklisty nemelo být 80-90 km problemem (predpokladam tedy horska a trekova kola, ale pokud jezdis na silnicnim, nakonec proc nerozsirit nabidku :-)
Já to znam hlavne na jih od konecne C-cka, takze bych uvital moznost, projet si i mene zname a nezname trasy.
Mej se fajn a hezky jaro.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby