Projekt Přijď a Potkej vznikl v létě roku 2009 a od svého začátku je o něj mezi nezadanými mladými lidmi velký zájem. O to více nás těší, že se toto poselství začíná dostávat i do médií, která mohou přilákat další členy a umožnit tak všem najít možná svého životního partnera právě při zábavných aktivitách PaP. Tato diskuze slouží k evidenci všem zmínek o PaP v médiích a proto, cokoli kde uvidíte, šup sem s tím :-)

Zobrazení: 418

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Není to přímo o PaPu, ale o komunitních serverech obecně. Podle mě je tam pár zajímavých myšlenek, jako např. 90-9-1

http://www.lupa.cz/clanky/komunitni-server-a-komunitu-mate-kde/

Nic proti, každý je rád, když se o něm píše. Pro vyplnění volného času lidí "singl", asi fakt dobrý. Ale ohledně seznamování, máte jeden obrovský blok, který tomu brání !!! Navíc jako na úplně VŠECH ostatních PODOBNÝCH serverech, nikdo nikomu neodpovídá a "Chatují" si tady pouze uzavřené skupiny atd.......

se někdy v chatu stav. žádná uzavřená skupina tam rozhodně není.. :-)

můžeš oslovit cizí slečnu na ulici.. cizí slečnu na nějaké seznamovací akci.. a nebo třeba v tom chatu. a buď se dáte do řeči nebo ne. napadá tě nějaká jiná možnost? :-)

Proto je to taky Přijď a Potkej, nikoliv Připoj se a Plkej ;-).

Dokud na nějakou akci nepřijdeš, blok je u tebe, nikoliv na PaPu. A až se pár akcí zúčastníš, pak suď, do té doby nemáš nárok :-).

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby