aneb

Když v báru houstne dým, tak ráději mizím...
Co s tím?

Nechci kuřákům brát jejich zábavu, jen to jejich čmoudění a zamořené území pro mě není vhodné.

Bylo by fajn, kdyby se tu začaly objevovat nápady a společenské akce, které by byly vhodné i pro ty, kdo kouř z cigaret apod. nesnáší. Organizátory prosím, aby u svých akcí uváděli, jestli na nich mohou nekuřáci počítat s nekuřáckým prostředím, což by také bylo signálem pro kuřáky, že jsou na akci vítáni, nebudou-li tam kazit vzduch. Když se jde sportovat do sportovní haly, mělo by snad být nekuřácké prostředí samozřejmostí. Když jde o posezení případně návštěvu hudebního či tanečního klubu, je zdá se problém mít k dispozici čistý vzduch. Jestli víte o podnicích, ve kterých se mohou lidé bavit, aniž by odtud odcházeli přiotrávení a smradlaví, prosím o info. Děkuji. Věřím, že se bude hodit nejen mně.

Zobrazení: 120

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj, našla jsem při přeskakování z jednoho odkazu na druhý tuto kavárnu a myslím, že by stálo za to ji při nějaké akci PaPu vyzkoušet.
http://www.modremore.cz/
Je nekuřáčká. Kuřáci prominou, ale kouřit případně budou moci venku na ulici. :-)
To vypadá moc hezky, díky. ;-) Tak jakou akcičku a na kdy tam vyhásíme? Zkusíme komorní pokec číslo dvě nebo něco hravějšího?
Hm, muzeme zkusit pokec a deskove hry? Co Ty na to? Vyhlasila bych to nekdy v listopadu. Pondeli nebo ctvrtky nebo vikend? Nevim .... A nebo zkusit debatni klub na predem vyhlasene tema?
Kdyz se to nezmeni, tak Deskohrani by mohlo byt 8.11. a mne osobne nedela problem rici, ze to bude nekuracka akce :)
uvidime, zda ta Akce bude :D
{i kdyz jsem kurak, umim se ovladat - dymka jednou/dvakra tydne :D }
Ahoj. Díky moc za vstřícnost. :-) Na deskohraní bych ráda šla a můžu taky nějaké hry přinést (žádné speciality, ale snad dobrý základ), jenže 8.11. nejsem v Praze. Nešlo by to posunout plus mínus týden?

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby