Již podruhé jsme zavítali do přírodního bludiště v Radotíně. Největším problémem se ukázal malý počet účastníků, takže se bojovalo o každou duši. Možná proto jsem si na samotnou akci pořídil čertí rohy... :-)

Bludiště bylo otevřeno jenom pro nás a mohli jsme se tak plně věnovat hře, která opět využívala sbírání razítek. Tentokráte to bylo malinko ztíženo jak tmou, tak přítomností "strážců bludiště", kteří účastníkům nehotové úkoly brali a dávali jim úkoly úplně nové. Jak už jsem zmínil, "strážci" byli snadno identifikovatelní díky modrým blikajícím rohům a trochu tak připomínali výsadek policie ČR. Cílem ale rozhodně nebylo pomáhat a chránit ;-). Občas to trochu připomínalo počítačovou hru PacMan naživo. Několik dobrodruhů tak bylo zahnáno na útěk, případně do slepé uličky. Nicméně ani to některým nezabránilo splnit úkolů několik, rekord byl tuším šest nebo sedm.

Hráli jsme téměř přesně hodinu, do přilehlé vyhřáté hospůdky nás nezahnala zima, ale sněžení, které ze začátku vypadalo jako déšť. V teple pak proběhlo doplnění vydaných kalorií, vyhlášení výsledků a konzumace výher.

Myslím, že se všichni dobře bavili a není důvod něco v podobném duchu nezopakovat na jaře. Akce se zúčastnilo i jedno přibližně pětileté děcko, jehož rodiče neměli na večer hlídání a na konci vypadalo docela spokojeně. Příště tedy bude oficiálně možnost vzíti i děti.

Probíhal i záznam, ale z části díky technickému selhání a částečně mojí chybou je k dispozici pouze první polovina a ani ta neoplývá nějakou extra kvalitou - potmě prostě tyhle věci moc nefungují. Nicméně zkusím z toho udělat nějaký sestřih, kdy se něco děje a je to vidět.

Zobrazení: 163

Odpovědět

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby