Ahojda lidi,

mohl bych tady zkopírovat text z již uběhlých potápění o tom jak to bylo opět super a jak se to většině líbilo (ono to tak samozřejmě i bylo) :-) Potápění je pro nováčka opravdu lehce adrenalinový zážitek, lidi jsou v PaP suprovní atd. Ale tentokrát jsem i já zažil něco nového a nepoznaného ... chcete vědět co? No nevěřili by jste, kolik dá práce udržet nad vodou topícího se potápěče, byť pouhých 55 kg vážícího :-D Ale povedlo se a na závěrečné fotce jsme zase všichni živí a zdraví :-)

Zobrazení: 50

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

:-D no co, všude proklamujeme adrenalinový zážitek ... :-D Příště už to bude mnohem lepší, věř mi - zajistíme osobního trenéra a naučíme dýchání pusou (bez toho je potápění docela náročné) ;-)
Ahoj,
myslím, že nejen většině, ale všem se nám to líbilo, byť každý z nám bojoval s nějakým osobním problémkem:)
Mě se přes opakované plivání do masky:) dokola mlžila a jen vyjímečně jsem něco viděl ostře. Michal se na dno ani nedostal, ovšem také jsem z hlubin pozoroval záchranu jednoho z nás a to mi trošku zatrnulo..
Snad dnes večer vám někam pověsím slíbené podvodnické fotky :-)
Hlásím se tímto za vážného zájemce na pokračování s regulérním výcvikem ukončeného zkouškou.
NO PROSTE,jste BOZI parta a vazne jsem si to uzila.vesely lidi,kteri si pomuzou kdykoli je treba a hl.drzej spolu A A O TOM TO JE.....dalsi akce sem,ted se mne pratele jen tak nezbavite.tak zati PA PA
Tak toto byla super akce a zkušenost, nevěřil jsem co může znamenat sundat si masku, pak si ji pod vodou zase nasadit a vyfunět vodu. Problém s ušima mělo několik z nás, takže asi profesionální potapěči z nás všech nebudou, ale jinak absolutní pohoda a fajn atmosféra, určitě doporučuji všem :-)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby