Premyslel jsem, jak napsat zaznam ze vcerejsi akce. Nakonec jsem se rozhodl jej sepsat takovym zpusobem, ze kdykoliv muzete prestat cist a smysl se tim nezmeni.

Pate zpivani probehlo.
Hudba dorazila v plnem.. a jeste plnejsim poctu (8 lidi) - hudebnici plus jejich pratele.
PaPaci dorazili v malem poctu - 5 ... slovy PET lidi.
Hospoda jiz nema opilou obsluhu,... ba prave naopak ... velice milou.
Tritol dosahl 28.5 odzpivanych hodin... takze mu nalezi odmena 1ks lizatka.

Nevim, kdy opet najdu silu organizovat akci pro 5 lidi.
Doufejte, ze jeste nekdy ano. Ja v to doufam. :D

vystup: poradejte akce dokud pocet ucastniku narusta. Jakmile se zmensi.. jiz nikdy se nezvetsi :)
vystup2: chybite mi.

Zobrazení: 50

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Plná hudba byla fajn, s banjem je to prostě úžasná kombinace. Že se PaPáci nechali přečíslit je docela ostuda :(. Nevím co k tomu víc dodat.

 

Hospoda se s novým majitelem dost zlepšila (průzkumnice se z dámské toalety vrátily po svých a nevypadaly vyděšeně :). Svijany chutnaly skvěle, cena byla ještě lepší (uvidíme jak moc byla "zaváděcí"), obsluha báječná. Asi tam někdy uspořádám deskohraní ;).

 

Osobně jsem si zase dobře zazpíval a poslechl něco nového a výborně zahraného a jestli se rozhodneš pro pokračování, udělám všechno proto, abych mohl přijít.

Ahoj, moc me mrzi, ze jsem se nemohl zdrzet dyl, nez do ladeni, protoze pri poctu a kvalite nastroju a muzikantu jsem tusil, ze se bohuzel pripravim o super hudebni zazitek, na kterej jsem se prilis dlouho tesil, nez aby to mohlo vyjit... :o) Proto jsem taky radej alibisticky zustal v kategorii "mozna". O to vic se divim tem ostatnim cca dvaceti, co se prihlasili a osmnacti z nich do toho nejspis neco prislo, pricemz dobra pulka se ani nestihla odhlasit... No nic, doufam ze nejsi prilis demoralizovan a po predchozich uspesnych akcich to beres jen jako nahodny vypadek v dusledku nepravdepodobne souhry nepriznivych okolnosti. Tak az zas naberes sil, dej vedet, pokusim se zucastnit o trochu dele. :o)
Ahoj, já jsem nakonec nedorazila(i v předstihu odhlásila), protože jsem proležela celý víkend v posteli. Je škoda, že se podobných akcí tady nepořádá víc, takže doufám, že se organizátor nenechá zlomit a další zpívání opět bude:-)!

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby