Ahoj všem.

Myslím, že téměř každý už slyšel o co v té hře jde. Kdyby však ne, tak si půjčím z dávné akce pár řádků a doufám, že se autor nebude příliš hněvat.

O co jde: po hřišti se honí dva týmy lidí v maskáčích a ochranných pomůckách, kteří po sobě střílí kuličky s barvou. Kdo je zasažen, jde z kola ven. Hraje se buď o přežití, o získání vlajky, dobytí pevnosti apod. Jakmile je účel hry splněn, vrací se všichni do hry a začíná nová hra a tak to trvá třeba až čtyři hodiny.

Pro koho je akce určena: pro kohokoli, kluci, holky, malý, velký, není třeba ani žádná fyzička - schovat se za sud a bránit tým ze zálohy je také vítaná strategie ;) Ideální počet hráčů je 15 - 30.

Konkrétní podmínky určím podle toho, jaký bude zájem a dle vybraného hřiště. Každopádně půjde o hřiště v dosahu MHD v Praze či jejím okolí. Cenu bych prozatím informativně počítal kolem 400 Kč+ kuličky (většinou 1ks= 1kč) Začátek akce pravděpodobně v odpoledních hodinách. Akce se bude na 99% konat i za minimálního počtu účastníků (potřebný počet bude doplněn z vlastních zdrojů - nemusíte se ale bát, jsou to samí amatéři). A po akci samozřejmě nějaké to "hodnotící" posezení :-).

 

Informace budu postupně doplňovat podle vývoje situace a to vždy co nejdříve.

Jíra

Ps: Kdo by měl zájem o účast, tak se hlašte do diskuze, ať vím, jestli to vůbec někoho zajímá.

Zobrazení: 97

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj,

 jdu do toho, resp. zkusím si udělat volno. Ta hra mě zajímá a investice není nijak veliká ( na některých serverech bývají i slevové akce, tak se podívám a písnu )

Ahoj, ja bych do toho taky sel, pokud se tu najde dost lidi, coz se bude takhle v diskuzi asi dost spatne hlidat...pokud sem vubec nekdo dalsi prispeje

... špatnej termín :-(

 

Jíro, taky bohužel v sobotu nebudu v Praze, ale je to dobrý nápad, který se cení :-) Hezkou zábavu!!!

Tohle by asi chtělo domlouvat trochu víc dopředu...

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby