Hodnocení dnešního paintballu nechám na účastnících v níže uvedené diskuzi a popíšu jen holá fakta. 21 lidí, téměř polovina odvážných děvčat, tisíce vystřílených kuliček a 4 hodiny hry. Nejen, že je člověk sem tam omlácený od zásahů, ale "bojové" podmínky nutí i k fyzické námaze a myslím, že dneska usne dost účastníků akce únavou velmi brzy.

Tak jak jste si zahráli?

Upoutávka na akci zde.

Fotogalerie zde.

Zobrazení: 113

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Akce výborná, obzvlášť se mi líbil zásah Jíti ze zálohy :-D...
Jíťa měla více hezkých zásahů, který z nich máš na mysli? Já bych o některých z nich raději nehovořil a taktně je přešel :-) Uvidíme následky dneska ve vaně :-)
Si připadám jak nějakej vrahounek :-)
BOMBA, uz dlho som si to chcel skusit a konecne som sa dockal
ludia ako vzdy perfektny a skvela zabava od zaciatku az do konca
Byla to super akce! Odnesla jsem si nádherné zážitky plné adrenalinu! A také pár modřin :-) Ale stálo to za to!! :-)
Ahoje. Jak tu čtu o těch modřinách, jsem trochu i ráda, že jsem se neúčastnila, přestože mě to taky trochu lákalo. Zřejmě to stálo za to a navzdory modřinám se všichni dobřel bavili :-) , ale ubližuju děsně nerada, i když jde jen o pár modřin, ze kterých si nikdo nic nedělá. Co takhle nestřílet po sobě navzájem, ale vyrazit někdy na střelnici a zkusit to do terče? :-) Nemám s tím zkušenosti, nevím kde jaká střelnice s jakými podmínkami funguje, ale zkusila bych to ráda.
Tak tenhle zásah se obzvlášť vydařil. Už vím, jak to ten pan instruktor myslel s tím, že masku si za žádných okolností nesmíme sundat :) http://prijdapotkej.ning.com/photo/photo/show?id=3602455%3APhoto%3A...
hej to jo, tenhle zasah a fotka je the best of!
Akce perfektní, těším se na další.
Mne ten zasah tedy k smichu moc neprisel ;-)
To víš, jiný úhel pohledu :-)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby