Po delší době mi čas dovolil zúčastnit se jedné z dalších PaP akcí, kterou byl Silvestr 2010. Na tři dny jsme vyrazili do rezervované chaty poblíž Prachovských skal, která se stala útočištěm na přechod roku pro zhruba 50 PaPáků. Organizace akce se ujala Romama a musím říct, že její příprava a energie, kterou do akce vložila, byla neuvěřitelná. Kamkoli člověk přišel, narážel na drobné detaily, které dotvářely celek k dokonalosti a to od drobných pozorností a dárků až po plně nabytý program, který nás celé tři dny provázel. I díky ostatním spoluorganizátorům si mohl kdokoli vybrat z několika různých aktivit, ale zároveň se Romaně podařilo udržet celek nerozkouskovaný a kdokoli se mohl pobavit s kýmkoli. Na druhou stranu bylo vidět i několik přeskakujících jisker mezi některými účastníky zájezdu a tak kdo ví, co z toho nakonec všechno vyjde. Ale o tom to je, že? :-)

 

Myslím, že mohu za všechny říci velké "děkuji" Romaně, která celou akci zajistila a zároveň patří poděkování i ostatním spoluorganizátom a to Zdeňkovi, Jirkovi F., Tritolovi a i Vencovi za tombolu na druhý pokus.

 

Při děkování ale nesmím určitě zapomenout na všechny ty, kteří se akce zúčatnili, protože to byli oni, kteří skvělou atmosféru vytvořili. Jo a ti Slováci, to jsou moc prima lidi :-)

 

Jako ochutnávku posílám link na prvních několik fotek, jakmile budu mít další přidám. Stejně jako u jakékoli jiné akce, pokud by se komukoli nějaká fotka nelíbila (jak se to tvářím, zleva mě nefoťte apod.), dejte vědět, fotku smázneme.

 

A co ostatní, jak se vám Silvestr 2010 líbil?

Zobrazení: 144

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

No bez té hlasité diskotéky bych se také obešel, ale to k Silvestru asi holt patří.

 

Velke diky Romane a vsetkym ostatnym organizatorom. Neviem si predstavit lepsieho silvestra, bolo to fakt dokonale. Dakujem za cykloknizku, ale aj tak najvacsim darcekom pre mna bola akcia sama :)

Budem sa tesit na dalsiu spolupracu medzi oboma nasimi servrami, verim ze z toho este moc vytazime. Ak by niekomu chybali ucastnici zajazdu tak sa mi ozvite ;)

Tak prijemny start do novorocneho pracovneho procesu,

Joži

taky přidávám díky za hezkých pár dnů v zimní pohádkové krajině. můj první velkohromadný nerodinný silvestr byl fakt povedený. prachovské skály vypadaly zasněžené nádherně. a jiskřilo to tam opravdu dost, jen co je pravda. co mé oči viděly, když jsem hledala svůj svetr...:) hudba možná plašila i zvěř v okolí, ale byli i tací, co spali jako mimina (a nemyslím teď malou Lauru:)

hezký nový rok všem

Ahoj, na přání většiny z vás posílám odkaz na všechny nepromazané fotky, které ulovil především náš hlavní fotograf Zdeněk. Tímto mu moc moc děkuju!

Kdo jestě máte fotky, poslete mi je, přidám je k těmto:

http://romana80.rajce.idnes.cz/Silvestr2010/

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby