Na jedne z PaPich akci se zrodil napad, ze bychom mohli usporadat maskarni bal alias party v maskach :-D

Jelikoz se nam ten napad moc libil, tak jsme zacali hledat misto, kde by se takova akce mohla konat, abychom mohli mit uzavrenou spolecnost a bylo to tedy pouze pro PaPiky. A Pavka nasla bar Saturnin! :-)
Pak jsme vybrali termin, vyhlasili akci na strankach a napjate cekali, jestli bubude zajem...
Lide se pridavali pozvolna, takze nejakou dobu to vypadalo, ze nas moc nebude, ze to mozna i budeme muset zrusit. Pak se to nakonec naplnilo na pozadovany minimalni pocet a bylo rozhodnuto, ze akce bude! :-) A pak se pridavali dalsi a dalsi, coz bylo jeste lepsi!
Bylo kolem toho i spousta jineho zarizovani jako wellcome drinky, kvalitni vinecko, nejake jidlo pro nas, hudebni produkce, atd. Az konecne nadesel den D! :-)

Organizatori se sesli k posledni organizacni porade u Pavky a pak jsme vyrazili do Saturninu, plni ocekavani, jak tahle velka akce dopadne :-)
Nekteri ucastnici prekvapili, kdyz na misto akce dorazili driv nez organizatori! :-) Hodili jsme se tedy rychle do gala - do masek, pripravili jsme se na prichod dalsich ucastniku a rozestavili jsme se na sva stanoviste. Nahore u baru Zoubek v bezeckych elastakach a jarmilkach vital prichozi a rozdaval welllcome drinky, squashistka Veronika odskrtavala dochazku, dovybirala vstupne a rozdavala listky do tomboly, at ma kazdy alespon 1 :-) Cyklista Newmik si hral na satnarku :-) Pavka v retro cvicebnim uboru dole v sale rozdavala jmenovky, abychom se lepe poznali a vybirala darecky do tomboly, kterych se sesla opravdu pekna sbirka, za coz vam moc dekujeme!
Lide se postupne schazeli, prestrojovali se do svych kostymu a druzne spolu konverzovali :-)
Kdyz uz prestaly proudit zastupy ucastniku, jala se Pavka oficialne zahajit vecer mensim proslovem a pote zacala slibena rozcvicka na pisen Poupata, ktere se vice ci mene dobrovolne zucastnili vsichni! Dale uz pokracovali dalsi hity z playlistu, ktery pripravil DJ Véčko, takze se zacalo tancovat nebo se pokracovalo v druznych rozhovorech :-)

Postupne prisli posledni opozdilci, cimz pocet ucastniku vzrostl na 40, coz organizatorum udelalo velkou radost! Zejmena Zoubkovi, ktery se vsadil, ze nas bude minimalne 35, takze vyhral balicek zvykacek :-)
Kdyz byl zahajen prodej listku do tomboly, tak se po nich docela rychle zaprasilo :-) Cca v pulce vecera, kdyz uz to chtelo odpocinout si od tancovani, zacala tombola, takze si organizatori temer odrovnali hlasivky, ale krasne ceny byly uspesne rozdany :-) Pouceni pro priste: sehnat mikrofon!
Potom opet pokracovala volna zabava a hlavne tanec :-)

Vypadalo to, ze se lidi fakt bavili a uzili si party, coz organizatory vzdy potesi! Doufame, ze tento dojem odpovida realite, a ze se v podobne hojnem poctu sejdeme na dalsim markarnim bale nekdy v budoucnu a uzijeme si ho stejne skvele! Nebo se treba potkame na jinych nasich akcich! :-)

Zobrazení: 184

Odpovědět

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby