Milý Papíci.
Dovolím si nadhodit pár návrhů do budoucna.
Tento projekt poznávání nových lidí mne nadchl.Většinou se lidé poznávají díky společným zájmům.V tom je tento projekt jedinečný,že se zde poznávají lidé i s rozdílnými zájmy,krom jiného.
Naprosto se ztotožňuji s návrhem Standy z Prahy, aby alespoň některé akce byly spíše zaměřeny pro vyžití dětí. Každý prostě nemá možnost utrhnout se jak se mu zlíbí.
Za další: zvažte prosím, zda se v každém regionu naši zemičky nenajde alespoň jeden člen s organizačními schopnostmi. Uznejte, že na jednoho Martina je toho opravdu moc. Rád pomohu při organizaci a propagaci PaP projektu tady v podkrušnohoří kde žiji. Účetnictví však raději nechám profíkům, to by nedopadlo dobře. Určitě se mezi členy najde pár vůdčích osobností. Tak to prosím zvažte.
Za další: možná nyní hodně předbíhám, zvažte prosím a navrhujte, kde a s jakou programovou náplní , by se mohl uskutečnit první celostátní PaP sraz.
Já osobně navrhuji měsíc červen roku 2010, a třeba i na Strahově. Co vy na to???
Nebo nějaký větší, třeba týdenní výlet či rovnou dovolenka, na kterou se nezapomíná. Není třeba jezdit daleko. I u nás v Čechách je spousta krásných míst,každý jistě máte to své,kde by nám společně bylo fajn. Já osobně, coby duše plná westernu a country,si dovolím navrhnout víkend třeba v Šiklově mlýně,kde se můžeme vrátit v čase o stopadesát let a třeba si i zařádit na pořádném býkovi. Co vy na to ženský? Neláká vás ta myšlenka? Je však potřeba zajistit ubytování v dostatečném předstihu.
No a za poslední:Každý zde navrhuje činnosti,jenž jsou mu nejbližší a doufá,že se najde pár lidí s podobným zájmem.Co prostě jen se tak sejít,nejlépe v letních měsících někde u ohýnku a udělat si Pap –potlach,kdy se lidé jen tak sejdou,povídají a zpívají.Neznám lepší relax. Kam se na to hrabou všechny sauny, vířivky a další vymoženosti jednadvacátého století.
Pokud jsem vám nasadil brouka do hlavy, budu vyhlížet vaše návrhy a názory.
Ahojky Jarek

Zobrazení: 56

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Pap-potlach zní naprosto skvěle. PaP-celostátní sraz by se dal spojit s výročím vzniku PaPu. Skvělé návrhy! :)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby