Tak uz je to tu, leto, slunicko, teplicko....a s tim ten pravy cas vyrazit zase konece na hudebni "disko" parnik na Vltavu.

Prida se nekdo? :-))

Zobrazení: 771

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj Martas, tak jsem vyhlasila ofiko akci abychom se tu nedomlouvali ve foru a nakonec z toho zase nic nebylo. Doufam ze prijdes alespon ty :-) a nebudes se zlobit, ze jsem pouzila tvuj napad.
Rád bych se taky zůčastnil, nejraději asi rádia Fajn. Jen doporučuju nechodit na něj žíznivý, nealko je tam dost mastný.
(Kdysi jsem byl 2x s kamarády na parníku Hej, a byla to legrace.)
My chodivali dost casto (ale je to uz par let). Jenou nam dokonce vyply motory a stali jsme uprostred Vltavy asi 2 hodiny, ke brehu dorazili misto v 11 asi ve 2... ale bylo to tam tak skvely a byli jsme tak "v nalade" ze jsme si toho vubec nevsimli :-)))) Ke brehu nas musel dotahnout jinej parnik. ;-)
Uz se mooc tesim. Kdo bude moct, muze vyzkouset patecni jak navrhuje Martas, ofiko parnik bych asi vyhlasila na pristi patek.
příští pátek je narozeninová party... ale parník bude asi lepší :))))))))))) Taky jsem spíš pro Fajn radio :(
příští pátek by to bylo super....... parník nemá chybu
No je fakt, ze kde jinde pořádně pařit, než na parníku ?.... :o))) Ale tenhle víkend snad budu zápasit s trochu menším plavidlem :o)
DIKY VSEM ZUCASTNENYM ZA TO ZE PRISLI, DOBRE SE BAVILI A PRISPELI K SUPR VECERU NA VLTAVE V RYTMU DANCE RADIA :-) BYLO TO MOOOC HEZKY. URCITE ZOPAKUJEME ;-)

P.S. FOTKY JSOU U MNE NA FB

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby