Když jsem si tak včera bruslila na Ladronce, zahlédla jsem partičku hrající petangue.Vzpomněla jsem si, že mám koule doma taky a ještě nepoužité...Umíte to někdo hrát? A máte chuť si zahrát?

Jana

Zobrazení: 221

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Nedávno jsem byl také provětrat brusle na Ladronce, při projížďce padl stejný nápad. Mohu též poskytnout ještě nerozbalené koule. Klidně bych akcičku spojil i s bruslením. S*

Koukám, že jsme všichni vynalezli hromosvod... :)

Mám v plánu petangue na Ladronce vyhlásit jako akci, ale ještě jsem se k tomu nedostal. Jaký termín by vám vyhovoval? Abysme byli alespoň 3 :).

Osobně bych to s bruslením radši nespojoval ;).

Navrhuji někdy příští týden v termínu čt-ne. Je mi jedno kdy (mohu se 100% přizpůsobit), mám ještě dovolenou...Brusle tedy nechám doma nebo je vezmu jen jako ozdobu do ruky:-) J.

Jsem pro ct-pa, so-ne mívám většinou práci, v týdnu a v tomto měsíci se přizpůsobím.

Na čt plánujeme navštívit Cashflow Klub a zahrát si tuhle hru (nechte se někdo přidat? ;), takže bych to viděl spíš na pátek 8.6., řekněme od 18. hod?

Jelikož bylo na PaPu vyhlášeno prázdninové volno, svolal bych to jen přes tuhle diskusi.

Opakování v dalších týdnech se nebráním :).

Cashflow Klub do toho bych šel. Když jsem to zadal do googlu, tak jsem se dočetl, že potřebuju vlastnit vlastní hru Cashflow. Je to pravda?
Nevím, ještě jsem tam nikdy nebyl, ale předpokládám, že to je požadavek na členství v klubu. Na zahrání si máme přinést jenom kalkulačku a dobrou náladu :).
Problém je v tom, že nevim, kde se to koná, v kolik hodin a komu mám potvrdit svojí účast :-)
Uz jsem prihlasenej :-)

ja tedy uvitam az to opakovani. Cashflow jsem jeste nehral, ale porad mi chodi pozvanky :-)

Petr

Zdar,

ja se rad zucastnim, ale mimo pristi tyden :-(

Nebudu v Praze...

 

Petr

 

Přidal bych se a to jak petanque, tak případně brusle, ale příští týden jsem schopen se zúčastnit jen ve čtvrtek, nebo neděli. O jakémkoli dalším opakování se každopádně také rád dozvím.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby