No musím začít poznáním, že jsem už dlouho nefungovala jen silou vůle. Možná se vám to zdá nadsazené, ale hodina spánku není nic moc. Navíc díky včera podaným výkonům mne bolí celý člověk, a moje nohy vypadají jako po rugby zápase (asi 20 modřin). Měla bych však začít po pořádku. Srazy jsme měli fakticky dva, jeden na Smíchově a ten druhý až v místě konání. Nikoho asi nepřekvapí, že odjezd z Prahy neproběhl přesně jak jsme čekali. Tentokrát za to mohou Černoši. Ale počáteční problémy jsme záhy překonali a mohli jsme vyrazit směr Tep Faktor. Na místo jsme dorazili vcelku včas (pár minut sem tam), ujal se nás organizátor Tomáš. Chvíli nás nechal odpočinout, než nás poslal do výru hry. Nejprve jsme ale vytvořili týmy 1. Blonďáci (Já, Ivanka, Karel, Tomáš) 2. A-team (Michal, Honza, Zuzka) 3. myslím že Modří (nebo červení) (Tritol, Jana, Zdenda, Petr). Celá hra nám trvala déle než jsme čekali (přes 4 hodiny). Za 21 dveřmi nás byly pro nás připraveny úkoly logické, silové ale i pohybové, a s rukou na srdci, jednoduché to nebylo. Zajímavé je, že každý tým měl svou Achillovu patu jinde. Každopádně musím konstatovat, že k pokladu jsme se dostali všichni. Za to nás čekala odměna v podobě láhve sektu (a nebyla poslední). pak už jsme se jenom bavili až do rána. Málem bych zapomněla na jednu důležitou věc, protože jsme chtěli aby se na fotkách ukázaly všechny úkoly, což nebylo při hře možné nafotit. Celá skupinka si ještě jednou prošla úkoly a kromě pózování se podílela i o svá pojetí úkolu. Ještě jsem skoro zapomněla zmínit fakt, že jsme spali na pláži, i když bylo trochu chladno, tak jsme si to užili. Kdo může říct, že spal na začátku února na pláži.

To jsem se ale vyčerpala. Na závěr bych chtěla zmínit, že super. A těším se na další akce.

Zobrazení: 231

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Co bolí, to sílí ;-)

Skvele odreagovani se od prace, akce super! 

Skutečně podařená akce! Jako většina ostatních mám taky "inventuru" (člověk by nevěřil, co všechno ho může bolet :-), ale moc jsem si to užil a věřím, že všichni ostatní taky. Díky plánům na neděli a pondělí jsem si naordinoval plážový spánek alespoň na šest hodin, ale ani to nestačilo a nedělní večer byl hodně náročný, o pondělním brzkém vstávání nemluvě...
Nicméně při plnění úkolů jsme se s ostatními členy týmu poznali úplně jinak než na jakékoliv jiné akci. Dost jsme si sáhli do rezerv a někdy až na dno ve chvíli, když jsme něco nedokázali. Ale hodně úkolů, které se ze začátku zdály nemožné jsme společnými silami nakonec vyřešili. I v tom vidím obrovský přínos, takže až bude opakování, budu se snažit zase zúčastnit :-).

Hezké shrnutí, myslím, že už není co dodat. 

Tak fotky nahrány, musely projít cenzurou :-) u některých jsem se pořádně nasmála. Takže teď je na Janině které postoupí do užšího výběru a ty zveřejní ...

Vybírat z celkem 180 bylo těžké no snad jsem udělala dobrou kompilaci. Každopádně všechny fotky si můžete prohlídnout 

https://plus.google.com/photos/114921331936925596637/albums/5841100...

Je tam pár hodně vtipných, které si ale nejvíce užijí účastníci.  ;)

Takže jsem na uložto nahrála dvě videa, snad se vám zobrazí, dělala jsem to poprvé. :-)

http://www.ulozto.cz/xU5S8rP/p2030829-avi

http://www.ulozto.cz/xRSztkS/p2030727-avi

Tak druhé video se sportovním výkonem Tomáše super. Ale to první, to by se ti mělo zakázat ;) Člověk pak vypadá použitější než byl ;)

No já bych taky některé Tvé originální foto nejraděj smazala ...

JO? Pokud se ti nelíbí můžeme je smazat.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby