Ahoj vsem kteri vcera byli na Petrine a taky ti kteri tam nebyly (ale skoda), jako organizator je potreba napsat tady jak to bylo. Noooo..teda jak to bylo? Cekali jsme se na lanovku asi 15 minut nebo i vic :-))) ale nastesti jsme se dostali nahoru bez problemu. Byli jsme kolem 20 vcetne CLANDESTINI + PES ( ktery soulozil celou dobu s dekou :-))) ) Clandestini byli dva italove + Pietro muji kamarad z Albanie. A pak ostatni byly cleny z PaPeople. Sedeli jsme se blizko u lanovky. Nase Terka varila pro armadu :-))) a jeste Petra neco taky varila a pak nekdo prinesl neco k piti, teda prvni hodina bylo jidlo a jasne jsme se seznamili s nase znamou hru. Pak jsme hrali Petanque, tak i kdyz jsem hral s dvema holkama (atka a jitka) moc nepomohlo stejne jsme prohrali.Ale nevadi priste bude lepsi nez jak to bylo. Pak se k nam prideli Z. a Luna a pro nas varili Paeja (nevim jestli se tak pise), teda dalsi pauza a pak jsme hrali micem itlaskou hru...a sette si schiaccia a kdo vyhral? Petra, Marketa a Marta. Piknik byl super...sli jsme pesky dolu a rzloucili jsme se. Fotky jsou a pozadam aby lidi PaP pridali co je nejdrive.
Teda lidicky..napiste jak se vas libilo nebo nelibilo vcera aby kdo tam nebyl mohl to litovat :-)))) jsem cslo!!! Cekam na komentari!!!

Dekuju P.S Omlouvam se jestli jsou tam chyby ale jsem jenom Ital...:-))

Anonimo :-)))

Zobrazení: 83

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj. Prima piknik. :-) Jen musím uvést na pravou míru výsledky hry. Sice se mi podařilo někoho vybít (za což se postiženému omlouvám :-) ), ale na vítězství to nestačilo. Možná Jitka byla v tom vítězném trojlístku, nejsem si jistá. Michal, Karel a Petra mají červený puntík za to, že vymysleli, kam jít po pikniku ještě pařit. :-) Ale na druhou stranu Michal, Karel a Petra mají černý puntík za to, že prohlásili, že se na to musí nejdřív načančat, že dorazí později, a pak za náma vůbec nedorazili! Kde jste byli ?!? Marco, to bys měl vyšetřit! :-)
ahoj přídávám další chválu k včerejšímu pikniku - fajn zábava hora jídla a bezva lidi - prostě petřínovské piknikování se vydařilo na jedničku. Fakt pohodově strávené odpoledne. Černé puntíky jsou zasloužené tato trojice zklamala, ale večer jsme si užili i tak aspoň jsem objevila příjemnou hospo s hudbou,která nervala uši. Tak zas příště pačko
Zasloužené jsou nejen černé puntíky, ale i červené. :-) I když ohlušující duc duc (přičemž duc duc nejen originální, ale i domíchané do písniček, ve kterých je skuteční autoři neplánovali) není můj zrovna můj ideál a i když bych uvítala čistší vzduch (fakt nechápu, co lidi vede k takovému zamořování vzduchu, ale to je zjevně jen můj osobní problém, pár lidí spokojeně čmoudilo a akci všem "dochucovalo" i na Petříně), hodnotím pozitivně jak piknik samotný, tak navazující pařbu. :-) A moc se těším, až se podaří zorganizovat i klasičtější taneční akce. ;-) Přijďte na úmluvu ohledně tancování a hlavně se pak hlašte na domluvené akce. :-)
Ahoj všem :-) piknik byl vážně super, se spoustou jídla hlavně díky Terezce, která připravila pomazánky, ale i napekla :-) , výborná akce , fajn lidi .........ale to už tady vlastně všichni napsali , tak já už jen přidám obhajobu již zmíněné trojice Karel, Michal , Petra .
Na Újezdě se domluvilo, že se půjde k Buldokovi , takže jedna část šla hned a my jsme měli dorazit později. Jenže kluci říkali u Buldoka, ale mysleli Dog's Bollocks, kde jsem je tedy našla ještě s Aťkou. Tam jsme si ujasnili, že U buldoka je jiný bar a šli jsme vás tam hledat. Vzhledem k tomu , že tam chtěli vstupné , tak jsme vyslali jen Káju, aby se podíval zda tam nejste a ten se po chvilce vrátil se slovy , že tam nejste a není to tam hezké a nediví se, že jste tam nevydrželi :-) no a my se vrátili zpět do Dog's Bollocks. Takže tímto se omlouvám za "malé " nedorozumění :-)) a myslím, že si černý puntík nezasloužíme :(
No dobře, tak si tedy ještě navíc za snahu a za obětavost, s jakou jste nás šli vyzvednout a zachránit, zasloužíte i bílé puntíky na zamalování těch černých. :-) Ukázalo se, že blbnout se dá i na místech, na která se člověk dostane leda omylem. ;-) Víte někdo ještě o nějakém dalším psím klubu k prozkoumání? :-) Jinak momentálně nejlepší klub, který je k mání a kam se móc těším, je trojhodina salsy, kterou nám vyjednal Martin, tak hurá na to, neváhejte, hlašte se, už je to vyvěšené v událostech. Ahojte na tanečním parketu! :-)
Ahoj Marco,
já se taky přidám ke chvále pikniku. Bylo to super akce i počasí jsi nám báječně zařídil. Jo a taky díky Tereze, Petře a ostatním holkám za výborná jídla. Hned jsem se inspirovala a někdy dané recepty vyzkouším.
A teď k výhrám. Já jsem bohužel nebyla ani v jednom výherním týmu. Snad jedině jsem si docela dobře vedli, pokud se nemýlím v aktivitách, ale těch jsem brzo zanechali, neb nám byla vcelku zima.
Ale jinak super, super akce.
Už se těším na další Marcovu akci.
A k našemu pokračování ... no sice jsem se s druhou půlkou skupiny nenašli, ale i tak to byl prima večer a já poznala další diskotéku tady v Praze.
Jitka ja ti dekuji ze jsi prisla...:-))) dekuji vsem lidem...jste fajn!!! cely PaPeople je fajn...akorat nekdy nekdo zlobi..hihihihiiii....
a kdo ????,
Tak nekdo...mozna zrovna koho se pta...hihihihi..mam te rad...
já nezlobím :-) já te taky ............
Ja vim zlato...

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby