V úterý v podvečer proběhlo druhé podnikatelské setkání členů PaP, kteří měli zájem o podnikání, marketing a o duševní hygienu, o které jsme ten den nejvíce diskutovali. Svůj záměr přišla prezentovat Iveta, která by ráda nabídla prvky duševní hygieny do firemního prostředí. Otázkou ovšem bylo, jak, kde a koho oslovit, aby se produkt do firemní kultury skutečně dostal. V tomto oboru to není vůbec jednoduchý úkol a tak se diskuze rozvíjela různými směry a vydrželi jsme hledat řešení déle než dvě hodiny.

Závěrem jsme se shodli, že založíme tuto diskuzi, ve které Iveta zrekapituluje svůj záměr a problémy, na které při oslovování klientů naráží. Ti ostatní, kteří budou mít jakýkoli nápad, jak Ivetin projekt posunout, mají prostor v diskuzi níže.

Mně se podnikatelské setkání opět líbilo, přišli kreativní lidé a bylo zajímavé sledovat názory jednotlivých účastníků formované jejich dosavadními zkušenostmi a dosavadním zaměstnáním. Co se týká dalšího připravovaného podnikatelského setkání, tak za mě mohu říci, že opět určitě přijdu :-)


Zobrazení: 10

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Díky za uspořádání tohoto setkání, myslím, že bylo zajímavé pro všechny zúčastněné. V mé hlavě se klubou podněty k diskusi, srovnám si "myšlenky" a někdy je ráda vyslovím.....:) Těším se opět na viděnou. :) M.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby