Tak nám právě proběhla březnová pruhovaná párty. Klub pro zhruba 50 lidí jsme zaplnili do posledního místa a hned z kraje večera jsme se pustili do připraveného programu. Tento typ PaPích párty má obvykle scénář rozdělený do třech fází. První je fáze čekací, druhá poznávací a třetí taneční.

 

Čekací fáze je doba mezi příchodem prvních účastníků a posledních účastníků na akci, kdy ti první již očekávají program, ti poslední nechtějí, i přes svůj pozdní příchod o nic přijít. Tato fáze trvá zhruba hodinu a tentokrát jsme ji vyplnili příběhem o námořnících, stavbou lodí a hraním Céček.

 

Poznávací fáze by měla dát účastríkům pocit, že nejsou na akci páté kolo u vozu, měla by rozbít počáteční komunikační ledy a navodit atmosféru, že s každým se počítá a každý se může bez obav bavit s kýmkoli. Na Pruhované párty jsme vyzkoušeli minutové povídání každého pána s každou dámou o své roli na opuštěném ostrově a dali tak malou ochutnávku seznamovací aktivity Speed dating.

 

První i druhá fáze v sobě nesla úkoly se svými vítězi a tito se vyhlašovali před poslední fází pojmenované jako fáze "taneční". Tady asi není co dodávat, DJ hrál podle mě výborně :-)

 

A co říkají na jednotlivé části programu sami účastníci? Pohybovat se na hraně dostatečně vs. nedostatečně organizované akce je těžký úkol a tak jak každá zpětná vazba velmi vítaná, buď ve zdejší diskuzi nebo na emailu papik@prijdapotkej.cz.

 

Která aktivita se vám nejvíce líbila a která nejméně? S jakými pocity jste na akci šli a s jakými odcházeli?

 

Děkujeme všem za účast a těším se na setkání na akcích dalších.


 

 

Zobrazení: 170

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Najít hranici mezi "příliš organizovanou" a "neorganizovanou" akcí je opravdu těžké, protože pro každého je ta hranice někde jinde a ke všemu se postupem času posouvá s počtem přátel na akci, se kterými by se dotyčný rád viděl.

Pro mě byly lodě a céčka příjemná zábava a byl jsem rád, že se při čekání na opozdilce něco děje (btw: nejlepší je házet 3-4 céčka jedné barvy, které se chcete zbavit - třeba ta podlahově hnědá, která nejsou vůbec vidět - a čím víc se jich chcete zbavit, tím víc se k vám vracejí a berou si sebou další kamarády :). Navíc se opět ukázalo, že práce týmu překoná práci jednotlivce, byť ten má investora :D.

Speed dating už bylo trochu jiné kafe. Byla to zajímavá zkušenost, ale příště se jí asi raději vyhnu ;). Osobně si z toho vybavuji jenom dámy, které už trochu znám. Ty ostatní se bohužel slily v jeden promíchaný celek. Na PaPu je naštěstí možnost vidět se s nimi i na nějaké další akci a bude šance poznat se nějak normálněji :). Takže bych to úplně nezatracoval, možná to chce zkusit víckrát a přizpůsobit to potřebám PaPu.

Ve třetí části DJ hrál skutečně výborně, problém byl ale trochu s místem. Klub asi malinko přehání v počtu lidí. Kdyby všichni chtěli tancovat, tak jedině tak, že by dámy seděly pánům na ramenou. Další rušivá věc byl ten problém s reprobednou, ale s tím už v tu chvíli asi nešlo nic dělat. Taky úroveň hlasitosti vyžadovala pouze tzv. přímou komunikaci (tj. křičení do ucha), ale to je asi na všech podobných akcích stejné. Osobně bych uvítal i nějaký prostor, kde by se dalo poklábosit. Na druhou stranu, na to v PaPu máme třeba čajovny :).

Celkově se mi akce líbila. Přišel jsem se pobavit, potkat lidi a poznat nové věci a to se mi splnilo. Třeba to bude příště zrovna tak :). Díky za zorganizování.

Nástěnkářka zdraví osazenstvo včerejší párty :)! Akce byla opět velmi vydařená, pokus o speed dating se mi líbil, céček jsem se nezúčastnila, to mě moc neoslovilo. DJ hrál skvěle a navíc byl mimořádně pěknej ;o) Ráda jsem viděla opět známé tváře a poznala i pár nových. Jediný mírný nedostatek byl malý prostor, málo místa k tančení, příliš drahé drinky vzhledem k jejich kvalitě. Ale i tak byl večer moc prima a těším se zase někdy! ;o) Díky!

Ahoj všichni,

včerejší párty byla moc fajn. Hry byly super. Poznala jsem nový a zajímavý lidi.

DJ hrál dobře a taky musím napsat,jako Verča že byl moc pěknej :-)

Jen tam bylo moc málo místa.

Už se těším na další akci :-)

Super akce,  bavil jsem se, hry byly dobré, organizace taky, milí lidé, hlavně servírka na horním baru, moc pěkná :-)

Ahoj Katko, souhlasím s Tebou že prostory klubu TOP SEKRET byli malé  při počtu lidí co tam přišli.A že bylo vedro a asi to ventilačka nestíhala odvětrávat dole. Za to nahoře u baru bylo příjemně.Možná podle organizátorů mělo své důvody.Třeba abychom se všichni blíže seznámili.

Jen hra s Céčkama mi připadala trochu nefér. 

Přiznám se že jsem památníček také přines. A moc se mi hodil. I bez soutěže jsem pokračoval v získávání kontaktú či obrázků. Nemusí se čekat až někdo dá příkaz nebo připraví překvapení.

Celkově se mi akce líbila. Přišel jsem se pobavit, potkat lidi a poznat nové věci a to se mi splnilo. Třeba to bude příště zrovna tak :).
Já měla taky památníček s sebou a bylo nás více...:o)

Ajajajaj, sypu si popel na hlavu, na tohle jsme v zájmu zachování plynulosti nastartované zábavy úplně zapomněli :-)

 

Pravda, ony byly připravení ještě nějaké další aktivity, pokud by se společná komunikace nerozjela, ale musím říci, že oproti "Božské párty" se mi zdála atmosféra mnohem vřelejší a tak program operativně upravili. Každopádně to, že se komunikace rozjížděla sama a rychleji, za to všem účastníkům moc děkuji :-)

Ono toho bylo víc co se z programu nesplnilo (nestihlo):

soutěží vězňová, kvízová, básnické střevo a notový sešit jsem si nějak nevšiml, že by proběhly:)

A hlavně se nějak zapomnělo na vyhlášení nejlepšího pruhovaného ohozu... Tak snad přístě:))

Ty prostory a ceny pití už tu byly zmíněny, opravdu byl ten sortiment a obsluha nahoře lepší;-))

DJ byl možná pěknej (to nebudu posuzovat:-D), ale jak mu na začátku praskaly ty reprobedny, to příjemné moc nebylo:-( i když v tom byl asi nevinně....

Ale jak napsal Petr, poznal jsem pár zajímavých lidí, což je pozitivum, i když ostatní věci nebyly stoprocentní.

Ahoj PaPáci, já musím říct, že se mi ta akce líbila. Mě osobně nedělá problém se zapojit do čehokoliv. Přece se nebudu kvůli "případnému ztrapnění" držet u zdi.. A specielně u našeho speed datingu si myslím, že lidi mají právě poznat toho druhého dobře (no stress) :D

DJ hrál fakt dobře, to jestli byl hezkej, jsem si moc nevšímal.. (promiň) :D ale servírka na hornám baru byla fakt pěkná a příjemná...o tom žádná ;)

Nevýhody jsem zaznamenal stejné - drahý nápoje a málo místa.

Příště, čao..

Ota

Děkuji moc za postřehy Andreo a určitě souhlasím, že dobře míněná kritika může PaP jen vylepšovat. Je mi jasné, že organizovanost vs. neorganizovanost akcí je velkým oříškem na vyřešení. Nováčci chtějí být nějakou formou zataženi do dění, protože jim přijde, že ostatní se už znají a oni jsou tam nějak navíc, ti PaP protřelejší zase ocení více "klidu" na zábavu se známými.

 

Nějaké návrhy jak tohle nejlépe vyřešit už pro příště mám. Prvním z nich určitě bude přesně popsaný program, aby všichni předem věděli do čeho zhruba jdou a mohli se podle toho rozhodnout a druhým je dělit akce s programem a bez programu. Otázkou na nováčky je, jestli by na akci bez programu vyrazili, protože chápu, že to pro ně může být velká výzva se odhodlat a vyrazit někam, kde je nikdo do společnosti neuvede. Ještě zvažuji i variantu, že by byl jen velmi krátký program na začátku pro ty, kteří nikoho neznají a ti, kteří se ho nechtějí zúčastnit, tak by přišli o hodinu později.

 

Jakékoli další nápady samozřejmě velmi uvítáme :-)

Mně se to líbí organizované tak, jak to je. Myslím si, že nováčci na akci bez programu určitě nevyrazí. Ten program právě usnadňuje komunikaci a navázání kontaktů. Pokud chci jít na akci bez programu, můžu vyrazit do jakéhokoliv klubu po celé Praze i se svými přáteli a seznamovat se tam do aleluja. Neměla jsem pocit, že by se člověk nemohl bavit s lidmi, které už zná...

Andy, lepe bych to nenapsala ;-)

Mozna bych jen za sebe jeste podotkla, ze ani DJ nehral podle meho gusta... jeho plouzaky na uvod... a pak styl ala Karel Gott.. :-s coz se nkonec diky nasim pranim tochu zlepsilo, chraptici aparatura...atd, take jiz bylo v komentarich zmineno.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby