Tak nám právě proběhla březnová pruhovaná párty. Klub pro zhruba 50 lidí jsme zaplnili do posledního místa a hned z kraje večera jsme se pustili do připraveného programu. Tento typ PaPích párty má obvykle scénář rozdělený do třech fází. První je fáze čekací, druhá poznávací a třetí taneční.

 

Čekací fáze je doba mezi příchodem prvních účastníků a posledních účastníků na akci, kdy ti první již očekávají program, ti poslední nechtějí, i přes svůj pozdní příchod o nic přijít. Tato fáze trvá zhruba hodinu a tentokrát jsme ji vyplnili příběhem o námořnících, stavbou lodí a hraním Céček.

 

Poznávací fáze by měla dát účastríkům pocit, že nejsou na akci páté kolo u vozu, měla by rozbít počáteční komunikační ledy a navodit atmosféru, že s každým se počítá a každý se může bez obav bavit s kýmkoli. Na Pruhované párty jsme vyzkoušeli minutové povídání každého pána s každou dámou o své roli na opuštěném ostrově a dali tak malou ochutnávku seznamovací aktivity Speed dating.

 

První i druhá fáze v sobě nesla úkoly se svými vítězi a tito se vyhlašovali před poslední fází pojmenované jako fáze "taneční". Tady asi není co dodávat, DJ hrál podle mě výborně :-)

 

A co říkají na jednotlivé části programu sami účastníci? Pohybovat se na hraně dostatečně vs. nedostatečně organizované akce je těžký úkol a tak jak každá zpětná vazba velmi vítaná, buď ve zdejší diskuzi nebo na emailu papik@prijdapotkej.cz.

 

Která aktivita se vám nejvíce líbila a která nejméně? S jakými pocity jste na akci šli a s jakými odcházeli?

 

Děkujeme všem za účast a těším se na setkání na akcích dalších.


 

 

Zobrazení: 170

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj,

mě se taky akce líbila,jak byla organizovaná. A myslím si,že pro nováčky je to fajn,aspoň jim to usnadní komunikaci a pomůže jim to začlenit mezi ostatní.

Už se těším na další párty :-)

Ahoj,

 mě se akce poměrně líbila. Organizace byla fajn, program ale ničil prostor. Proto jsem byl rád za horní kavárnu, kde si člověk mohl v klídku sednout, dát si kafe a nebát se že ho někdo vlisuje do stěny. A to sem štíhlej :-) Trochu mi vadila až příliš hlasitá hudba, která byla zejména v rámci Speed - datingu protivná. Pokud mám na někoho udělat dojem, nechci na něj řvát .. .. ..

 A program ? Výborný, já jsem se bavil a kdybych nemusel zpátky do práce, zůstal bych déle. Rád příště opět přijdu :-)

 See Ya

Mozna se jen spatne divam, ale nejak jsem doposud nezaregistrovala uploadovane fotky ci video nebo odkaz na ne.... Budou, nebudou...?

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby