Teplo začalo naplno, tak už jsem se byl dneska projet:)

Rád bych našel pár přátel, kteří by aspoň trochu pravidelně 1-2x týdně vyráželi na inliny. Řekněme po, čt po práci kolem 17h, postupně jak se bude blížit léto tak i později.

Mě se nejvíc hodí trasa Stromovka-Trója-Zámky (cca 15km), protože to jednak mám nejblíž a hlavně je tam nejlepší povrch a trasa a nejméně lidí. A taky trochu přírody :-) Nevýhoda: méně občerstvení. Ale pokud jdeme zasportovat, tak nám bude stačit posedět na chvíli s pitím u přívozu ?

Občas bychom mohli udělat jízdy i přes Modřany, ale ta přeplněnost a horší podmínky mě odrazují.

A ideálně se rozdělit do menších skupinek podle zdatnosti.

Dík za reakce.


AKTUÁLNĚ VYHLÁŠENÉ AKCE:

První jízda: čt 1.4. 17:00 Výstaviště
Druhá jízda: čt: 8.4.17:00 Výstaviště

Přidejte si mě do přátel, pokud chcete dostávat pozvánky na mé akce.

Zobrazení: 203

K této diskusi už nelze přidávat odpovědi.

Odpovědi do této diskuse

Čau Jirko, já jak jsem poznal cestu v Troji, tak už nechci v Praze jinam. Rád se přidám. Mít s kým zajít po výkonu na pivko bude fajn. Jen si musím pořídit nový brusle, protože jsem u těch starých roztavil kolečka :D Tak snad si vyberu a nakoupím co nejdříve. :D

Bezva občestvení je buď na Trojském ostrově u koňů nebo u vodáků u kanálu :D
Ahoj Jirko,
- 1.4. bohužel nemůžu (už mám koupený lístek do kina) - nebude ještě jiný termín?
- včera jsem přemýšlela nad podobnou věcí, tak jsem ráda, že se to tu zveřejnilo :+) dík
- já bych se napojila až v Tróji (mám ji kousek od bytu) a mám to tam ráda
- na rovinu říkám, že mě to baví, ale spíše jsem začátečník, tak bych byla ráda, kdyby se připojili i někteří ze stejné kategorie (nechci se cítít jako outsider :+)

- jo a já osobně mám problém se k něčemu sama přinutit, takže pokud z toho uděláme pravidelnou aktivitu, jsem pro !!
Jirk@ já budu taky jezdit! :) Brusle mám asi 3 roky a v Praze jsem toho zatím moc nenajezdila. V PaPu jsou desítky nadšenců pro in-liny... takže se nemusíš bát. Já to mám z ruky skoro všude, takže in-line pravidelnost moc nehrozí, ale ráda se k vám sem tam přidám!

1.4. mám kurz první pomoci, takže nemůžu...
Ahoj Jirko,
já se také ráda občas přidám. Vzhledem k tomu, že jsem absolutní začátečník, tak uvidíme jak dlouho mě vydrží elán. Jinak trasu znám z kola Stromovka - Troja, cesta je moc pěkná a pro mě ideální.
Díky za ohlasy, první vyjíždku vyhlásím asi na toho 1.4. a pak se dohodneme, jak dál. Víkendy budu chtít pravděpodobně trávit mimo Prahu a tak bych asi vyhlásil nějaké mimopražské inline, např. kolem Poděbrad, ale nikdy sem tam nebyl... příp. jinde. Někde jsem měl kdysi mapu inline stezek v ČR:)
O velikonocích ale asi budu v Praze, tak určo můžeme vyrazit so/ne, protože v po se jede na kola... Další možnost po výletě 11.4., pokud se ovšem nerozhodneme ve Středohoří přenocovat.
No a kdybychom někdy dali ty úžasný dlouhý inline stezky co jsou prý u Berlína, to by byla bomba :D
Na te stezce U Podebrad byla tusim Danka Matonka s Monikou, tak by urcite poreferovaly...
Přátelé a jaké brusle bych si tak jako začátečník měla pořídit?
Kvalitní Jani :D Zkus třeba JB Sport na Senovážném náměstí. Tam ti rádi poradí.
No tak s tím obchodem zrovna nemám ouplně dobrý zkušennosti.
Hlavně nekupovat žádný levný tescobrusle a musí ti opravdu příjemně sedět na noze. Přežky a celá bota by měla něco vydržet, to už člověk pozná někdy od pohledu... já mám třeba RollerBlade a jsem maximálně spokojen:)
ahoj, pres tyden se tam nebudu stihat dostat, ale na vikend rad !
Čau Jirko, pro mě Pha samozřejmě dost daleko, ale co nějaká akce na sobotu nebo neděli Poděbrady - Nymburk okolo vody ?? 15 - 20 km jedna trasa a pěkný poježděníčko tam .. můžu jen doporučit a rád se přidám ..
Nebo pak daleko větší pecka Lausitzer seeland u Bautzenu / asi 60 km od hranic a Liberce směrem nahoru / tam už to je doopravdy dokonalá pecka na inlajny nebo kola a v létě i s koupáním a hlavně úplně bez lidí

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby