Den první:
Potkali jsme Štěpána (hlavního organizátora) na parkovišti v Rokytnici s tím, že naše chata je támhle kouskek někde nahoře vpravo. No byla někde tam, ale ono s tím 20tikilovým batohem a neznámou cestou to byla celkem výzva. Párktrát jsme na těch sjezdovkách sice zabloudili a pak si dali výstup, ale po dvou hodinách jsme cestu zvládli.

Chata je super, máme pokoj pro 14 lidí s jednou ooobrovskou postelí a dlooohou poličkou. První alkohol byl načat a tak jsou vyhlídky na dnešní večer velmi nadějné. Pokračování doufám brzy :)

Den třetí:
Přiznám to, v den druhý jsem prostě zápis nestačil udělat, vždyť posuďte sami - vstával jsem asi před polednem, jel na oběd, pak dvě hoďky lyžování a najednou zase byla večerní párty s bojovkou. Všude sníh, Rokytnice někde hluboko pod námi, jasná obloha nad hlavou a cíl bojovku vyhrát. No můj tým sice přijel pro vítězství, ale i to druhé místo je moc hezký.

Tímto zápis končím. Dneska se zase lyžuje, já opět před polednem vylézám z naší čtrnáctipostele a jdu zjistit, jak je venku.

Zobrazení: 143

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Díky vám všem za příjemně strávený víkend! Kromě krásně barevných modřin jsem si přivezla i spoustu barevných zážitků a moje počáteční obava z toho, že mám strávit víkend s neznámými lidmi se ukázala zcela zbytečná. Doufám, že jsme to oboustranně ustáli :). A ještě jedna malá technická pro ty, kteří se chtějí zúčastnit příště. Nevěřte prosím Štěpánovi "cestu zvládají i malé děti" - věřte mě, že po výstupu na Ručičky vás budou pěkně bolet nožičky :). Ale opravdu to stojí za to!
Štěpáne, díky za zorganizování skvělého víkendu. Mělo to úžasnou atmosféru a osobně jsem se tak vrátil o 25 let zpátky. A o té bojovce ani nemluvím. Zásluhu na našem vítězství má především Zuzka díky jejímu neoddiskutovatelnému citu pro poezii. A o sobotní sváteční večeři ani nemluvím. Ještě štěstí, že ten prádelní hrnec nebyl ještě větší :-) Nebýt té Berušky, obešlo se to bez jediného šrámu...
opet a zase prima vikend ozvlastneny momenty, ktere se snad popsat nedaji...

Hura na lyzich z kopce hledat chatu vpravo, slapani do kopce s bagazi a neustalym tazanim, kde nastala chyba...sekli jsme se o jednu cesticku drive, pod rucickami vlevo znelo vcelku neochvejne jedine, bufet nebo bouda, cozpak jsme mohly se Zu vedet, ze vy muzi rozeznavate druhy architektury?
Mestecko Palermo nezklamalo, stejne jako vecer plny aktivit a stareho vlka.
Studena voda ve sprse se dala vychytat, ake chrapajici ojedineli dva jedinci - ti praxi prosli si vzali na spolecne sneni spunty do usi ci mpTROJKU.. clovek se ma stale sebevzdelavat!!

A k bojovce? To snad ani neni co dodavat.. je preci dulezite ze jste se zucastnili, abychom mohli dokazat, ze jsme lepsi :-)

PS: Zu Tobe velke dekuji za skripec... uz ho zase hledam :-(

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby