V současné době jsou veškeré PaP aktivity zaměřované především na cílovou skupinu 25-35 let. Máme však již řadu ohlasů a přání, abychom udělali stejný projekt i pro starší, řekněme ve věku 50-65 let, kteří jsou v plné síle a mají chuť se také bavit a potkávat své vrstevníky.

Záměrem je tedy vytvořit skupinku pěti šesti aktivních spoluorganizátorů - padesátníků či šedesátníků, kteří mají chuť podílet se na rozjedu PaP pro "zralé a zkušené". Máte-li zájem se na tomto projektu podílet, zašlete mi prosím kontaktní informace na email martin.dvorak@prijdapotkej.cz.

Jakékoli nápady, postřehy, komentáře, návrhy aktivit jsou v této diskuzi velmi vítané. Zároveň otevírám debatu na téma jak by se měl projekt pro "naše rodiče" jmenovat? Budu rád za jakýkoli názor nebo nápad.

Zobrazení: 249

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj, to je fajn nápad. Již jsem přeposlala pár aktivním lidem v tomto věku :-) A název? PaR? (Přijd a relaxuj). No, nuda, já vím .-)
Relaxuj není špatné. ;-) Bohužel se mi pod tím slovem spíš než aktivní relaxace vybaví natáhnout se na kanapi a spát. :-) Uznávám, že závada je na mém přijímači (no jo no, jsem dost líná), ale obávám se, že podobná závada by mohla být i na přijímači těch, které chceme oslovit a povzbudit k akci, rozhodně ne uspat.
Ahoj Martine taky si myslim ze je fajn napad..
ten druhej PaP rozdil ten prvni musi podle meho mineni mirit trochu mimo internetu..sice i starsi lidi umi zapnout pocitac..ale vestinou pisou jenom e-maili nebo pouzivaji ho jenom pracovne..a mozna ani nemaji tolik casu jako my sledovat co se deje v PaP Senior....tak bych pozadal krasnou reklamu mimo internetu..napriklad mohli bychom vymyslet mista kde se hybaji ty Seniori...Nevim co me napadlo jako prvni je reklama v Metro...hodne lidi chodi do prace metrem..a rano ctou....
jasne jeste k tomu mohal by nas poradit i Andrea..je prece medialni clovek a urcite ma v tom zkusenosti..
Tak debata je oterevna..
Napiste..
Marco
mas pravdu....:-)))
Metro neni zdaleka jen v Praze! Pokud tedy myslis ty noviny, ktere najdes pondeli - patek vetsinou pri vhcodu do metra.
Ja bych dala taky PaPS - PaP Senior :-D neni to urazlivy a je to fakt. Aspon se stari nebudou bat prihlasit, pochopi hned ze je to pro ne...
Hm, moje mamka je treba na internetu dost casto a je ji kolem 55 :-) Mozna bych tu skupinu i vekove upravila na 45-60, co ty na to, Martine? A nazev? PaB - Prijd a Bav se?

Budeme pak delat skupinu i pro svobodne ci rozvedene maminky/tatinky s detmi? Potom by to mohl byt PaH - Prijd a Hrej si :-)
Ahoj. Máš suprové nápady! :-) Hlasuju pro PaB i pro PaH sekce PaPu. :-) Jen k tomu PaH ještě dodám, že by se hodilo zdaleka nejen pro nezadané. Pro rodiče na mateřské či spíše rodičovské bývá někdy problém najít přátele s přibližně stejně starými dětmi, se kterými by mohli něco organizovat a radit si a případně si pomáhat s hlídáním. Asi na netu fungují diskusní fóra ohledně řešení různých problémů a hledání nejlepších řešení, ale nevím, jestli funguje i organizování hravých akcí. Pokud se narodí ve stejné době dítě kamarádům, kteří bydlí nedaleko, je do značné míry vystaráno, ale jinak pokud rodič nezvládne navázat kontakt s jinými rodiči na nejbližším dětském hřišti, může být i se svým mrnětem či mrňaty dost nepěkně izolovaný. Že je taková mamča šťastně vdaná je sice prima, ale pokud celých pět dní v týdnu s dětmi vidí tatínka jen ráno, když se vypravuje do práce, a večer, když se utahaný z práce vrátí, hodí se mít kam s mrnětem přes den vyrazit. Pro PaH mi přijde dobré zařizovat akce optimální pro děti. Když se chtějí bavit nezadaní rodiče dospěláckými zábavami, můžou normálně přijít na PaP a můžou si tady třeba založit skupinu rodičů, aby se poznali (možná by šlo PaP a PaH nějak inteligentně propojit, netuším, jaké jsou možnosti).

No tak bychom měli pokryté třicátníky, starší generaci, malé děti (za které organizují rodiče), co budem dělat s dorostem, jestli se taky ozve? :-)
Tak to se mi líbí,taky mi je kolem 55 a nechce se mi jen pracovat,nebo tvrdnout doma.A na seniora se taky ještě necítím,tak PaB se mi líbí.
Ahojky,
též patřím do skupiny 50 - 60 let. Ale nejsem ani usedlá, ani seniorka. A ráda bych své aktivity s někým sdílela.
Horší je, že jsem z města na severu Čech, kde je vlivem dřívějšího textilního průmyslu tzv. "přebuchtíno". A to se sem ještě přivdala spousta Polek, které tu zůstaly i jako rozvedené.
Doufám, že všechny akce nebudou v Praze, kam jezdím sice moc ráda, ale dostanu se na víkend tak jedenkrát za měsíc. Třeba by se daly navázat vztahy i tam.
Díky za ten nápad. Ale souhlasím, že by bylo dobré zveřejnit přes český rozhlas. A název? Třeba PaP50+ . Jarka.
Ahoj Jarko,ty jsi snad z Tanvaldu,nebo se pletu?Hanka
Ahojky Hanko,kdepak Tanvald. Varnsdorf je to. A k srdci mi nepřirostl. Jo a s tím textilním průmyslem jsem neměla nic společného. Takže kamarádek tu taky moc nemám. Jarka.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby