V současné době jsou veškeré PaP aktivity zaměřované především na cílovou skupinu 25-35 let. Máme však již řadu ohlasů a přání, abychom udělali stejný projekt i pro starší, řekněme ve věku 50-65 let, kteří jsou v plné síle a mají chuť se také bavit a potkávat své vrstevníky.

Záměrem je tedy vytvořit skupinku pěti šesti aktivních spoluorganizátorů - padesátníků či šedesátníků, kteří mají chuť podílet se na rozjedu PaP pro "zralé a zkušené". Máte-li zájem se na tomto projektu podílet, zašlete mi prosím kontaktní informace na email martin.dvorak@prijdapotkej.cz.

Jakékoli nápady, postřehy, komentáře, návrhy aktivit jsou v této diskuzi velmi vítané. Zároveň otevírám debatu na téma jak by se měl projekt pro "naše rodiče" jmenovat? Budu rád za jakýkoli názor nebo nápad.

Zobrazení: 249

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

S tím PaPá+MaMá bych byla hodně opatrná. Jednak papá a mamá mohou být klidně od dvaceti (případně dřív) a dvacetiletí na schůzce seniorů by se asi divili, kam to přišli. :-) A pak ve starší generaci se najdou i takoví, kteří děti třeba vůbec neměli (k jejich velké lítosti), nebo se jim děti nepovedly (k jejich velké lítosti), nebo (a to hlavně) je oslovení papá mamá nijak neosloví, protože proč by proboha když se chtějí sejít se svými vrstevníky měli řešit, že jsou rodiči dávno dospělých dětí?
Souhlasím. Internet používá kdekdo, v kterémkoliv věku
Tak tohle vypadá na rozumného, aktivního chlapa. Jen víc takových!
PaPS....se mi libi...a jak pises mas absolutne pravdu...
Mně se úvahy o názvu tímhle směrem také líbí - myslím tím zachovat "značku" PaP (protože přijď a potkej může platit pro koho koli, není to název vedoucí k hledání lásky, ale jednoduše prostě přijď a někoho potokej - pro zábavu, na pokec, pro společné sportování apod.).

Chce to ale samozřejmě odlišit v názvu jednotlivé cílové skupiny, ať už to jsou 25-35, 50-65 nebo třeba maminky s dětmi apod., jak bylo uvedeno výše. PaPS je dobrý nápad, ale jako seniora bych viděl spíše člověka na 70 či 80 let. Vždyť v šedesáti to jsou ještě pořád velmi aktivní lidé s mladou duší (viz. např. zrovna Štěpán, že) a ty bych rozhodně mezi seniory neřadil. Věřím, že někoho by to mohlo i naštvat, že je házíme do sterého železa :-)
Úplně souhlasím s Martinem. Mně by se vážně líbilo PaP50+.
..teda to jsou návrhy! :-))) Je mi 45 a nebála bych se jakéhokoli sportovního "souboje" s vámi, mladšími...! Takže - pojem "senior" je docela silná káva a relax pojem zavádějící... Je fakt, že jsme asi trošku jinde než vy, proto bych byla také ráda, kdyby se pro generaci 40-50 něco vyrojilo :-)...díky! a zdravím! J.
Ahojky Jaru, plně s tebou souhlasím. Nejen, že mi příští rok bude 47, ale navíc se necítím ani na 40.
A co my, kteří jsme mezi 35 a 50?
tedy mě je 32, ale po pročtení místních diskuzí, komentářů a spol. se dobrovolně hlásím do kategorie 50+senior :)))
25-35 je nářez infaltilnosti.. :((
zaujimalo by ma na zaklade coho posudzujes, lebo na akcii si asi ziadnej nebola
zboznujem ludi ktory si dokazu urobit obraz o skupine 100 ludi na zaklade rozhovoru 2 ludi na chat-e
ladies ano, gentlemans zřídka :)) bohužel

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby