Pro PaPaky kteri maji deti..ale i pro ty kteri mozna jeste se o tom nedozvedeli :-)))

Ahoj vsem PaPakum,
napadlo mi ze jedno mesicne nejaka PaPmatka nebo PaPapa mohl by mit na starosti nejakou akci pro deti, abychom zacali zakladat dalsi generace PaPaky...:-))
Tak zkratka a dobre cil je ze hodne PaPaku maji probelmy se zucatsnit protoze maji deti nebo musi hlidat deti..ale by bylo krasne kdybychom neco vymysleli.. Zoo, Kino, Hry, tak cokoliv vas napada..

Pocitam s vama a s Prvnim Akci PaPicky :-))

Marco

Zobrazení: 512

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Určitě dobrý nápad. Už jsem se tu s tímto tématem několikrát potkala. Nevidím problém, aby se PaPáčata přidala na některé z již vyhlášených akcí a na fotkách a v komentech je i vidět, že se už zúčastňují (lampionový průvod, in-line, krmení labutí, rozsvěcení vánočního stromečku, procházky...). Označení akce jako "children friendly event" tudíž podle mě je jen jejím zvýrazněním...Ale proč ne, že? Hlavně aby se PaPmamky a PaPtaťkové taky zasadili nad vznikem těchto akcí-určitě sami nejlépe vědí, co by jejich PaPáčata mohlo bavit.
Ahoj Jani..ale tak prece nejaka akce o vikendu pro deti muzeme vymyslet...i kdyz jak pises ty je brzo tma..ale deti jeste nejedou parit teda nebudou ponocovat...:-)))
Presne tak...potrebujeme spoluprace s PaProdici..:-)) ale muzou se zucatsnit i lidi kteri maji synovce ne neter...je to jedno..bracha ma dvojcata a ja je si pujcim...:-)) a mozna pojede i svagrova...
Jé, super, tak na to Simčo nezapomeň;)
Tak Petro...co spolupracovat s Janou a neco vymyslet?
Ahoj Jitko, teď je na Foru Dovolená s malými PaPáky. Míša
vyzvedávala jsem listky do 14.řady a ty byly za 160,-/ks . Ale chápu, že pro rodinu se to nakonec i tak sečte ve větší sumu jak pro jednotlivce...
Ahoj Jani, teď je na Foru Dovolená s malými PaPáky. Míša
Ahoj Mirku, teď je na Foru Dovolená s malými PaPáky. Míša
Qido v jiné diskuzi uvedl int.adresu, kde jsou i tipy na výlet s dětmi.Dá se to tam roztřídit i podle krajů
http://www.ententyky.cz/vylety
podle mě stojí za zmínku např. zbraslavská lesní mini zoo i s keltským hradištěm
http://www.ententyky.cz/vylet?id=70
jediné "dítě" co mám v okolí je náš štaflík, kterého bych na tyhle procházky klidně vzala. Jen nevím,co bude dělat,až uvidí kance :D
Ahojky - A co vzít prcky prostě na kopec?Sáňky a bob má jistě každý.Pokládám však za nezbitné pro takovouto činnost,zajištění ubytování a možnosti osušení promáčeného prádla.
Nebo něco suchého? Můžem prcky vzít třeba do divadla Spejbla a Hurvínka a poté posedět a pobavit v nějaké cukrárně.
Možností je mnoho,stačí aby se našel jeden ochotný,kdo zmapuje terén a zavelí.
V létě by se mohl klidně uskutečnit třeba jen týdení malý tábor pokud by se našlo pár nadšenců a někdo s patřičným oprávněním,vézt takovouto záležitost.Není to žádná legrace splnit všechny požadavky plynoucí ze zákona pro takovouto akci. Třeba někdo máte zkušennosti i chuť.
Každopádně,smluvit se třeba na malé týdení dovolence a zajistit si lokalitu,můžeme již nyní.Jo,a nezapomínejte,že naše zlatíčka na nás prozradí co ani sami o sobě nevíme. Kdo tedy máte tajnosti, podstupujete riziko prozrazení.
Zatím ahoj všem - Jarek

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby