Právě jsem se vrátil z prosincového bowlingu, kde jsme zabrali všech šest drah v herně v Dejvicích. Musím říci, že ačkoli bylo na akci velké množství PaPích nováčků, tedy těch, pro které byl bowling první PaPí akcí, byla atmosféra při hře i při následném posezení velmi uvolněná a příjemná. Členové týmu drželi při sobě, zábava po bowlingu nenásilně plynula, některé dámy si vybraného pána odvedly rovnou z akce domů (viď Verčo :-) ) a jiní se radovali ze získaných medailí a obdivuhodných pohledů poražených ;-)

Já mám z dnešního večera dobrý pocit. A co vy ostatní účastníci?

Zobrazení: 233

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Právě jsme vylezli ze sprchy :D...

...samozřejmě každý ve svém :) Byla to skvllá akce, děkuji za medaili, teda spíš Vašek asi děkuje...ale stejně šel radši na hambáče, nevděčník :D Tak zase někdy příště :-)

Co to slyším, ty jsi vyměnil hambáče za takovou holku jo? Teda, co je to dneska za mužský, kam ten svět spěje :-)

Akce byla skvela :-) Diky.

 

Jinak pro tebe mam ten odkaz co jsi hledal. Kam ti ho mam poslat? :-)

Po dlouhé šňůře PaPích bowlingů, kdy jsem pravidelně končil v posledním týmu jsme se tentokrát díky vyrovnaným výkonům celého týmu a hlavně Strike Kuby umístili na krásném druhém místě, navíc ve slušné konkurenci. Takže z tohoto pohledu rozhodně zlepšení :).

Akce jako taková standardně pohodová a po nějaké době přišlo tolik lidí, že ani nebylo v lidských silách se s každým seznámit :). Víc takových akcí...

Díky za zorganizování a všem účastníkům za příjemnou atmosféru.

Vazeni pratele, vcerejsi akce byla moc fajn. :-) Diky za organizaci a tesim se na nekterou dalsi akci. Mejte se krasne vespolek!! :-) Helca

Ahoj Náčelníku...bylo to super.Jen více takových akcí....

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby