Pro vsichni ti kteri jakmile se vrati domu...po praci nebo po akci co delaji jako prvni vec....zapnout pocitac a hned....www.prijdapotkej.cz.
Jestli patris k te skupine prosim napis a muzes s nama uvizat PaP zavislost :-)))

Tak kolik casu travis na PaPu? Muzes merit svoje zavislost :-))

1)Tak pokud jsi behem dne na PaPu celkem 3 hodiny..jsi sice dobry PaPaku ale jeste musis se hodne naucit abys stihal/a co opravdu tady se deje...teda v tom pripade nadeje umira posledni.

2) Tak pokud jsi behem dne na PaPu celkem 6 hodin tak jsi docela dobry PaPaku a rad sledujes co se tady deje, ctes komentari,divas se na fotky, chattujes, ale moc premyslis jestli se mas zucastnit nebo ne..a to je tvuj minus :-))...odvahu nesmi chybet :-))

3) Tak pokud jsi celkem 9 hodin denne na PaPu teda jsi velmi dobry PaPaku a jsi pripraveny a kazda otazka co se tyce PaPu jsi schopny odpovedet. Jsi jeste k tomu i PaP aktivni a to znamena ze v tydnu mas aspon v programu 2 akci a jeste k tomu behem pracovni dobe rad chattujes nebo pridas komentari...Tak jsi dobry PaPaku a k zavislosti fakt chybi posledni krok...

4) Tak pokud jsi na PaPu vic nez 9 hodin denne..jsi zavilsy na PaPu..je tvoje droga! Pamatujes vsechna jmeno clenu, mas v planu aspon 5 akci tydne, chattujes, napises komentari, organizujes akci, zucatsnis se i kdyz nevis presne o co jde, kdyz mas navstevu domu tak uz se tesis kdy pojede pryc abys mohl/a na PaPu...a je tam teprve 5 minut :-) a jeste k tomu jsi skoro na kazdou fotku...:-)) Zkratka a dobre...PaP patri k tobe a ty patris k PaPu..

Tak jsi na rade a ukaz co mas v sobe :-)))

S pozdravem
CPPPZ (Centrum PaP(t)ologie Pro Packy Zavisli)

Zobrazení: 77

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Snad to nebude tak zlý.. Já stíham sledovat i tak :) A na akcích se snad taky vidíme, tak nevěš hlavu, Marco ;)
Marco snad Tě jako nováček moc nezklamu, ale jsem zatím na 1/ tedy těsně pod bednou :o)
Dnes si teda jdu vylepšit skore do Melouna mám raději reálné akce než komentování na webu :)
Ahoj Marco, rozhodně zajímavý průzkum :-) původně jsem si říkal, že je toto přesně web, kde nebudu trávit tolik času a přitom budu mít možnost s lidmi komunikovat. Byl jsem docela zklamaný ze seznamek klasického charakteru. Tam jsem si uvědomil, jaká je to ztráta času, tam pořád jen virtuálně komunikovat a tak jsem byl z PaP nadšený a s představou, že se tu nebudu muset tak často zdržovat, jsem vyrazil na první akci...no jo ale situace je úplně jiná :-) asi 9 hodin denně tu nejsem i když občas nechám asi PaP online na pozadí a dělám na PC i jiné věci :-) myslím že se pohybuji v tvém měřítku někde těsně před úrovní 3 :-)
Teda..potrebujes lecbu...:-))) tak ty jsi fakt zavisla...to je dobry...:-)) a my mame radost....Jinak co se tyce kolena je mi to lito..tak drz se a uvidis ze bude lepsi...:-))
Jasne ze to vim...ale jinak jsi dobry PaPak...:-))
Začínám mít pocit že kategorii 4 jsem již opustil a velmi se blížím Jitulí nastíněné kategorii 5.Jen nevím zda bohužel nebo bohudík :-)) A pat taky vzdálenost mě tak trochu limituje od častějších návštěv....
Marcel ty jsi vybornej PaPak!!!! a kdyz to rikam ja ver mi ze je PRAVDA!!!
Tak na to, že jsem byla teprve na dvou akcích, jsem slušnej závislák :) PaP-on-line prostě skoro pořád!!! :)) Díky za takový skvělý projekt!
Jo jenom do toho!!!!!:-)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby