Ahoj vsem, mame za sebou dalsi akci, a i vcera jsme meli cest poznat nove lidi a zazit spolu krasne chvile pri soutezi. Jsem rad ze jste prisli na svou akci a doufam ze jste se i pekne bavili. Nikdy jsem nesel hrat kulecnik s velkou partou a uprimne jsem byl prekvapeny, ze se prihlasilo tolik lidi.

Jako obvykle po velmi kratke dobe byla velmi dobra a prijemna atmosfera a videl jsem, ze se lidi mezi sebou bavi, trebaze se potkali porpve v zivote.

P.S. Tak nakonec jsem ve finale prohral...ale dulezity neni vyhrat, ale se zucatsnit...ale priste uz urcite vyhraju :-)))

Napiste prosim i vy, jak se vam vcerejsi akce libila, aby inspirovala i dalsi novacky k tomu, aby se osmelili a prisli mezi nas :-)

P.S.S. Lu a Honza jste meli jenom stesti...kvuli nekomu...:-))) ale fakt hned jak se moje mila Andrea pripravila a mirila jsem videl koule v dire..a pak stalo se to!!! Ona mi rekla co mam delat? A ja, tak delej jak si myslis...vysledek..asi uz to vite :-))

Zobrazení: 21

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ještě dodávám odkaz na fotky a ten je tady http://www.prijdapotkej.cz/photo/albums/prvni-kulecnik
Ahoj, kulecnik byla super akce. Ja sice moc hrat neumim, ale za to mam neuveritelny talent na posilani bile koule do kosicku :-) a i presto, jsme byli s Honzou nakonec ve finale! Ale protoze hlavni vyhra byl opet Marco, tak jsme se Honzou dohodli, ze dame prednost nekomu jinemu jej vyhrat .-) a proto jsme nakonec tak uplne nevyhrali .-)
ty kecko..:-))
Výborná akce, díky za zorganizování. Kdybych mohl něco změnit, tak pravidlo o "protilehlé černé", protože to několik zápasů neúměrně a nudně protáhlo. Navíc jsme tak porazili jeden výrazně lépe hrající tým, takže pak je to i dost o náhodě. A taky by možná bylo lepší trochu víc v týmech promíchat lidi co to umí hodně dobře a ty co to třeba hrají poprvé, vždycky je lepší učit se od těch nejlepších :). Ale jinak pozitivní akce a rád si zopakuji (i při zachování stejných pravidel ;).
Dekuju moc. Ja jsem nemohl vedet kdo hraje dobre a kdo tak neumit tak dobre hrat...ale priste asi bude jinak a budu rad jestli mi reknete vy s kym chcete hrat. :-)))
Ja jsem porad hral tak a rekl jsem pravidla jak znam ja..ale muzeme delat i PaPravidla...:-)))

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby