Včera proběhla další varianta oblíbené čajovny, tentokráte šestihodinové víkendové posezení. Přijít do čajovny ještě za světa bylo trochu nezvyklé, ale nakonec s tím nikdo neměl problém ;-). Ze začátku jsem se trochu bál malé účasti, nicméně to že nás nikdy nebylo víc jak osm diskusi jenom prospělo. Příště asi bude čajolympiáda schválně proti nějaké velké akci, aby přišli opravdu jenom ti skalní diskutéři ;-). Myslím, že se také osvědčilo rozdělení na maraton (pět papáků) a štafetu (čtyři papáci), takže i to bude pro příště zachováno.

V původním plánu byly ještě deskovky a poker jako záchranná varianta pro případ, že by zábava vázla. Na jednu stranu bylo úžasné, že prostě nebylo potřeba nějaké hry vytahovat, na stranu druhou bude potřeba na učení pokeru nebo mah-jongu uspořádat extra akci :-). Tady bych rád poděkoval Petře, že přinesla ne úplně lehkou pokerovou sadu a další hry. Díky, příště to roztočíme... :-)

Dalším pozitivním překvapením pro mě byla probíraná témata. Naprosto přirozeně a bez nějakého moderování se přecházelo od jednoho k druhému a vzhledem k délce se ke konci dospělo ke vztahům a úplně nakonec i k výchově dětí. Některá dřívější témata byla poněkud nezvyklá, takže štafetáři odpoledních hodin chvíli kroutili hlavou, kam se to dostali, ale nakonec všechno dopadlo výborně. Během diskuse se dostalo i na "nábor brigádníků", takzvaný PaPácký Help, tak jsem zvědavý jak domluvené výpomoci dopadnou :-).

Podle mě se večer vydařil, pánové obdivovali železnou bohyni, dámy se oddávaly aktivnímu muži a na řadu se dostaly i další čaje :-). Jak už to tak bývá, pár věcí se ne úplně povedlo, ty se pokusím ještě nějak zlepšit nebo úplně potlačit.

Takže se už těším na Druhou PaPáckou čajolympiádu (že by stylově za 4 týdny? ;-).

Zobrazení: 28

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Klasický čaj - zimní, ledový čaj - letní ;-)
Byla pohodička jako vždy. :-) Tak si říkám jesli klasická čajovna není příliš krátká. Je to jako s dovolenou, první týden se člověk rozkoukává, poznává místní prostředí, druhý týden si začíná pomalu užívat místních specialit, třetí týden už jako mazák ví co je nej a toho se drží. U čajovny je to po dvou hoďkách :-)
Příjemně strávená sobota u čaje.
Posezení s aktivním mužem si vždy ráda zopakuji... ;-)

A musím pochválit PaPácký Help... opravdu funguje.. :-D

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby