Zdravím všechny PaPáky. Protože jsem založila skupinu Vysočina a protože jsem se ještě žádné akce PaPu nezůčastnila a protože jsem metodou pokusu a omylu zjistila že ubohá akce typu "posezení v hospůdce" lidi nepřitáhne, napadlo mě zorganizovat akci "Putování po Vysočině". Jednalo by se o nějaký červnový víkend, na který bych naplánovala dvoudenní výlet po zajímavých místech Vysočiny, návštěvu lanového parku na Křemešníku a podobně. Tak bych ráda vysondovala, jestli o něco podobného bude zájem a má tedy cenu akci organizovat?

Díky předem za reakce.

Lenka

 

Zobrazení: 62

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj Lenko, zní to dobře. A můžou se hlásit i členové skupiny Praha ;-) ? Vysočinu tak nějak nemám prochozenou ani projetou a vždycky jsem ji chtěla poznat, tak pokud něco zorganizuješ, ráda se přidám.
Ahoj, nejen že se můžou hlásit, naopak očekávám že se nahlásí, protože skupina Praha je největší a nás je na Vysočině jen 16 :-), tak očekávám podporu od hlavního města.
Rád se přidám!
Pokud budu mít v onen červnový víkend volno, taky bych se rád přidal!
Já vysočinu zbožňuju...takže jsem taky pro víkend v nádherné lokalitě, jen pls ať je počítáno s pejskaři, kdyžtak budem spát ve stanu :-D
Ahoj Lenko, jsem z Vysočiny.... znám jí dobře a mám tam rodinu. Žiji v Praze a rád přijedu
Ahoj Lenko, Tvoje akce mě zaujala a když budu mít čas, tak bych se jí moc ráda zúčastnila. Irenda
Ahoj Lenko, úžasný nápad. Zrovna jsem říkala v sobotu na 6.0 výletu Davidovi, který také pochází z Vysočiny, jestli tam nechce udělat nějakou akci. Já se totiž přiznám, že jsem tam ještě nebyla a okolí básní, jak je tam krásně. Určitě bych jela, tedy ještě záleží na termínu samosebou.

Pa a držím ti palce, určitě bude zájem

Lucka
Ahoj, díky za ohlasy, organizuji tedy akci na víkend 18. až 20. června. Jakmile bude schválena a objeví se k přihlášení tak doufám, že nezklamete a vyrazíte se mnou objevovat krásy CHKO Žďárské vrchy. Pokud bude i v reálu zájem, viděla bych to jako první z mnoha putování po Vysočině, protože je tady na co koukat :-)
Tak změna :-(, teď jsem koukala že je naplánované velmi zajímavé raftování na Vltavě akorát víkend potom, takže to by asi bylo moc. Krom toho na to raftování bych ráda jela :-). Takže přesouvám na červenec.
super nápad. Vysočina je náááádherná. Ráda se také akce zúčastním :-)
tak už pojeďte.........

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby