Tak jsme se právě vrátili z prosluněného a prováleného víkendu v Jižních Čechách, neboli z akce  „Raftění na Vltavě“. Ačkoli někteří z nás měli z počátku v průběhu soboty snahu našim dvou raftům aktivně pomáhat v pohybu vpřed, neděle se nesla ve zcela opačném trendu a i ti ze soboty aktivnější, podlehli velmi záhy vlivu tzv. nemakačenků a na našich výkonech to bylo znát. Byli i dlouhé chvíle, kdy se spojené rafty zcela neřízeně houpaly v proudu Vltavy a na svých palubách měli deset polospících PaPáků vyhřívajících svá těla v žáru jižního slunce. Ono se to nezdá, ale i takový výkon dal pořádnou dřinu, neboť do cíle výpravy, tedy do Zlaté koruny, jsme dojeli všichni velmi unaveni :-)


Z akce jsme si tedy odnesli příjemné víkendové vyčerpání, další nové zážitky, čas strávený ve  společnosti lidí, kteří drželi spolu, jak to má na vodě být a já předávám poselství dalším generacím – ani velmi poklidnou Vltavou a ani na raftech nejezděte bez plovací vesty, je to fakt prima věc, když je ve správný čas na správném místě. A pro znalé – jestli ten zámecký jez v Krumlově ještě někdy pojedu, tak leda ve šlajsně, uprostřed raftu, s helmou a s vestou utaženou na všechny knoflíky ;-)


Fotky z raftění zde.


Blíží se akce „Ohře“ a tak přejeme všem účastníkům stejně fajn zážitky a počasí, jako jsme měli my.



Zobrazení: 116

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Martinku, krasne jsi to napsal.. hlavne by clovek ani skoro nepoznal, co se tam na tom jezu delo ;) jen ti zasveceni ;)

Jinak by to chtelo nejake ty fotecky.. Bobo a Bombone a ti, na ktere jsem zapomnela ;)
:-))))) to víš Kocourkovští.Jen škoda,že jsme nenatočili Martinův běh za raftem....jednoznačně nejkomičtější výstup za celý víkend :-)))).Prima víkend,doufám,že to na podzim zopakujem ;-).P.S. fotky vypálím na CD,link na úložnu dám zde.
Tak fotky by měly být tady...snad se povedlo :-).

http://bombon007.rajce.idnes.cz/RAFTY_Vltava_cerven_2010/
ahojky, Lubosi.. diky za fotky :) ale nektere (ty spatne) jsi mohl promazat ;)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby