Přátelé, co říci k dnešními právě proběhlému bowlingu? Prostě a jednoduše, Martin B. a Jana R., nepřekonatelní favorité večera. I když pravda, Jakub se svým neuvěřitelným výsledkem 190 bodů se asi stane legendou, ale bohužel pravidla jsou nemilosrdná a počítá se pouze první hra.

 

Dnešní bowling byl fajn, zaplnili jsme celé patro, nikdo nám tam nekouřil, měli jsme stoly, kam si sednout, dalo se dát něco k jídlu i pití - mně se to líbilo. Co vy, co říkáte na nové umístění a větší počet účastníků?

 

Zobrazení: 367

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Po hodně dlouhé době jsem se dostal na akci a bylo to podle mého očekávání. Pár "starých" známých, abych si měl s kým promluvit ze začátku, několik nových, z kterých se snad časem taky stanou "staří".

První hodinu jsem si dobře zaházel a pak si ještě mnohem lépe popovídal.

Radava je fajn, možnost oddělení od zbylých hostů je úžasný bonus. takže zase někdy nashle.

Mně se to fakt líbilo(už i kvůli tomu, že když jsem dorazil domů nemusel jsem jít hned na balkon a do naha se svlíknout abych se převlékl ...haha)- místo fajn, lidé báječní a atmosféra vůbec skvělá.

Byla to prima akce: atmosfera, misto, organizace, vinko ... vsechno Ok. Diky organizatorum i zucastnenym. Krasne me to naladilo, takze se rada zapisu na lednovy kulecnik...sportu v lednu neni nikdy dost. Hezky den vsem. Jitka H.…

Jitko, s tím kulečníkem, to je slovo do pranice :-) Jen se tam nezapomeň zapsat, aby bylo vidět, že to začíná být s holkama nadějnější. Už budete čtyři, takže ještě podobné další čtyři statečné dámy a bude z toho príma akce :-)

Fajne. Opravdu fajne. Po delší době mezi lidma ( někdy za barem pracuju spíš se zviřátky ), oproti - zatím nejlepší Novodvorský - možnost jídla. Navíc mě nikdo z rezidentů nenabonzoval za špatnej parking. A toho si cením.

PS.: Kulečník hraju, ale bohužel ho nedám. Ta O2 je opravdu příliš mimo můj směr.

Jinak Díky za organizaci. See Ya.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby