Včera proběhlo jedna z kulturních PaP akcí, kterou bylo černé divadlo. Akce by se dala rozdělit na dvě části - představení v divadle a představení v restauraci, kam jsme se po divadle vydali. 

 

Představení v divadle bylo zajímavé a netradiční hraní si s barvami a s interakcí s diváky, kdy se na nás nejdříve snesly balóny a následné nás napadli dvoumetroví pavouci, což pravda, nebývá v divadle moc obvyklé :-) Námětem na zamyšlení je i samotný obsah představení, který se stal i vděčným tématem našich dalších diskuzí. Já jsem pochopil, že pán usnul a zdálo se mu o holkách, které ho nechtěly. Pak tam pršelo a sněžilo a přišli zmiňovaní pavouci, pořád tam byla holka, kterou nechtěl on a pak se pán probudil. Jestli jste postřehli ještě něco dalšího než já, určitě mi dejte vědět do diskuze :-)

 

Další představení proběhlo při reklamaci jídla v restauraci, kde se tak trochu zkazilo kuřecí maso a přesolila se polévka, které se nedala jíst. To byl ale už jen takový bonus asertivity pro zúčastněné a do reportu o divadle nepatří :-)

 

Co vaše postřehy ze včerejšího večera? Uděláme zase nějakou další kulturu?

 

Zobrazení: 159

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ještě bych doplnil, že ta holka, kterou nechtěl, byla v lepším případě víla, v horším čarodějka, protože se tam oháněla magickou hůlkou, která občas i svítila (asi přemíra magie ;). Taky by bylo dobré upřesnit, že pršelo a sněžilo do hlediště a tedy do diváků :). Kromě toho taky "bublilo". Postřehnuté "lokace": kurník :), louka, voda (podle žijících tvorů moře nebo "slanovodní" akvárium), les, déšť, vítr, oheň, sníh, pavučina a bludiště na Petříně ;).

Pavouci si rádi smlsnou na cizincích, ale když zjistili, že jsme Češi, nechali nás na pokoji.

Představení jako takové bylo docela zajímavé, doplněné a propojené s příjemnou scénickou hudbou, které se k vizuální stránce docela hodila. Déšť, balóny a pavouci v hledišti byli zajímavé zpestření.

V restauraci mi to přišlo trochu snobské hraní si na něco co nejsou. Zelňačka byla docela dobrá, ale tam kam chodím běžně na obědy dělají o dost lepší a za třetinovou cenu. Pivo měli výborné, to ano.

No a tu přesolenou polívkou Martin určitě špatně pochopil, viz: http://www.youtube.com/watch?v=YE9zfcHygFM 59:15, 61:05 a dále :).

Díky za zorganizování fajn akce.

+1  Tritol / Martin

(jen těch holek by příště mohlo příjít víc ;-) )

PS. Na incident v restauraci se dá reagovat třeba tímto www.jimejinak.cz ... vřele doporučuju ;-)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby