Ahoj všem, napadlo mne zarezervovat kurt na beachvolejbal, ale využít jej pro RINGO. Hráli bychom klasicky dva na dva, takže pořádný sportovní výkon, i když z hlediska techniky stači umět Ringo chytnout a odhodit tak, aby se ve vzduchu nepřetočilo o více než polovinu průměru. Myslím, že tři smíšené dvojice na kurt by byly tak akurát, aby jedna mohla po dvou setech odpočívat. JENŽE na Strahově mají volno pouze dopoledne! Šel by si někdo zahrát na hodinku už od devíti? Jo a cena za kurt je 350, takže při šesti lidech...

Zobrazení: 3

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Já bych šla. Jen bude těžké trefit se do mých prosincových volných dní. A najít někoho dalšího... ringo jsem hrála naposledy na gymplu... ale to nevadí, ne? :)
Gympl jsi podle fotky skončila před pár lety, takže ti to jistě půjde.
Obávám se však, že v prosinci to už nestihneme :-( Nicméně volno mají příští čtvrtek i pátek od osmi, a kolem poledne a pak v pondělí 21. od devíti nebo v poledne.
No a pak jedu z Prahy a vrátím se až kolem Silvestra.
Všechny tyto 3 dny pracuju, ale v lednu huráá do písku ;) p.s. podle fotky chodím ještě na základku :D
Tvá práce Ti dost výrazně omezuje možnosti společenského kontaktu (se mnou :-)
do sauny minulou neděli jsi nemohla, na Ringo v prosinci nemůžeš.
Koukni se na http://sportstrahov.rezervujse.cz/SportstrahovServlet/app;jsessioni...
a zkus si vybrat nějaké volné termíny sama, pak to možná klapne
Leden a dál je bez problémů, nemám problém se i přizpůsobit. V prosinci jsem opravdu velice výrazně omezená :) Teď spíš nalákat další lidi...
Ahoj, přeji příjemně prožité Vánoce a doufám, že se uvidíme 7. ledna na Ringu v písku. A mám pocit, že jdeš i na Saunování při svíčkách (konečně), kam mám v úmyslu zajít taky, budu-li již zpátky v Praze.
Mě už jste nalákali. :-) Kdysi jsem to hrála a jsem pro si to zopáknout.
Fajn, takže jsme tři, jak by se vám líbil čtvrtek 7.1. od 9:00?
Ajaj, spatne jsem si precetla uvod diskuse. Ja dopoledne absolutne nemohu. Pracuji. :-((
to je ovšem vážná chyba - odpoledne přes pracovní den se tam skoro nedá dostat a na víkend se mi na Strahov nechce, protože je to cesta na více než hodinu. Nicméně může se stát, že až to vypíšu, tak se v komentářích ozvou další zájemci a pokud by byl větší zájem, snad se aspoň nějaké odpoledne nějaký kurt najde. Přeji hezký zbytek Adventu.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby