Co dodat k právě proběhlé Salsa párty? Soudě podle reakcí účastníků párty se opět jednalo o vydařený večírek a to je moc dobře. Já to nemohu posoudit, neboť jsem musel dnešní párty propracovat, ale slibuju, že příště se už polepším a notebooka nechám doma. Za mě jako organizátora bych uvedl, že nás pěkně kosí chřipková epidemie, neboť několik hodin před začátkem postupně zrušilo účast asi 12 lidí. Dobrou zprávou ale je, že kluci se konečně pořádně vyznamenali a poměr dam a pánů byl tentokrát téměř ideální. Takže bravo pánové, bravo :-)

A co na to především nováčci, pro které toto byla první PaP akce? Jaké jsou vaše postřehy a máte nějaké tipy, co ještě zlepšit?

Zobrazení: 98

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Díky za organizaci, vydařená akce. Uteklo to jako nic, trochu jsem v zápalu boje s novými tanečními dovednostmi zapomínal na seznamování se, ale i tak se mi velmi líbilo. Počet žen a mužů byl podle mě dost vyrovnaný - než jsem se rozkoukal, dámy byly zadány a tak jsem tancoval 2x s ofic. tanečnicemi, zas o to víc sem se naučil. Snad jsme vás, dámy, tentokrát svým počtem nezklamali :)
Zdravím všechny, i já se musím připojit s poděkováním za zorganizování téhle super akce - byla to moje první akce a musím se přiznat, že jsem byl ještě před ní dost nervozní, ale v průběhu jsem se už malinko rozkoukal a i když mé taneční kreace nebyly asi moc oku lahodící, tak jsem se skvěle bavil a poznal i skvělé lidi a už teď se těším na další akci.
Ahoj. A není třeba možné, aby každý vnímal hudbu trochu jinak a při tom správně? :-) Přiznávám, že krom toho, že hudbu ráda poslouchám a ráda na ni tančím, nevím o hudbě prakticky nic. Na minulé salse jsem nebyla, na předchozích dvou jsem nechyběla a líbilo se mi tam, i když chvílema jsem měla taky trošku dojem, že to slyším jinak než Patrick. :-) Každopádně je Patrick opravdu dobrý taneční partner (což pánové na vlastní kůži nejspíš nezažijí :-) ), nevzpomínám si, že bych měla potíže s rytmem, když mě vedl. ;-) Ještě jednou díky za tanec, Patricku. :-)
Díky za fajn večer!!!! jen si říkám, že budu muset ještě zůstat u začátečnických kurzů, protože pro mě byla výuka v druhé části už moc rychlá:( Ale chci to konečně zlomit a naučit se tyhle perfektní tance aspoň na průměr. (Anebo to do přístě doženu individuální nalejvárnou s nějakou trpělivou tanečnicí.??..:))))))
Taky se přidávám s kladným hodnocením, akce byla moc zábavná, takže večer to byl strávený moc příjemně. Tanec bych příště směřovala více skupinově než párově, lépe se Salsa takto v tak hojném počtu učí, v páru tančení pak moc se Salsou nemělo společného. No ale sranda u toho šlapaní po nohou byla... :-)
Vynikající akce, kterou si nenechám ujít ani příště. Pány musím pochválit i když jsem k tanci do páru vyfasovala profi tanečníka, kterému jsem se musela celý tanec omlouvat za svůj výkon. Škoda jen, že mně brzké vstávání do práce nedovolilo zůstat déle. Děkuji. .-)
Martine, doufám, že další salsa párty už nebude v úterý, abych se jí taky mohla zúčastnit ;-)
na moji první akci to bylo příjemné strávení večera. Žel trochu víc jsem se věnoval tanci ( byla to moje první Salsa a trochu moc rychlá) než seznamování tak snad se příště trochu polepším. Potkal jsem řadu fajn lidiček a těším se že vás zase potkám. Děkuji Martinovi z aorganizaci a těším se na další akce.
Ahoj, zúčastnila jsem se první akce a šla jsem s mírnou nervozitou, jak to vlastně funguje a jak se dát do řeči s neznámými lidmi... Nebyl ale jediný důvod se něčeho obávat, potkala jsem milé a příjemné lidi, se kterými bylo možné hned začít komunikovat :-)). Večer měl výbornou atmosféru, hodně skvělých tanečních výkonů (tím nemyslím rozhodně ten svůj :-))). Zkrátka se těším na další akce a Salzu IV nevynechám!! Helena
Ahoj všem, patřím k těm co museli zůstat doma, jak napsal Martin "kosí nás chřipková epidemie"... ale další Salsu si nenechám ujít !!! Podle vašich příspěvků i fotek to byla povedená akcička....

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby