Včera po delší době proběhla seznamovací párty  v nekuřáckém baru Innuendo, který byl rezervován jen pro uzavřenou Papí společnost a večer plný hledání druhé filmové půle přinesl snad nejen bábovku výhernímu páru, ale těm akčnějším i prima večer s podtextem poznání..
I když se nazačalo úplně na čas a lidé se začali scházet až na půl osmou, bar se nakonec pěkně naplnil a kolem osmé se dokonce našli už první páry. Tím však úkol nekončil.. ba naopak začínal.

Velké díky patří organizátorům, Jítě (která dokázala najít 30 filmových dvojic a shlédla velké množství filmů, aby vyhledala ke každému ukázku), Míše za příjemné naladění u soutěží, Pavlíkovi, který jako vyladěná hosteska vítala a registrovala u vstupu a Andy, která ač přes nepřízeň zdraví nás nenechala na holičkách a přišla pomoci.

Těm, kteří se tématicky oblékli moc děkujeme!! (pokud máte nějaké pěkné fotky, budeme moc rádi, když nám je poskytnete na papik@prijdapotkej.cz)

Lidem, které jsme nemohli vpustit dovnitř se omlouváme.. nejdříve totiž přišli ti, kteří neměli místo placené předem a tím se kapacita neohlášených velmi brzy zaplnila. Doufáme, že vás uvidíme příště..

A jak se párty líbila vám?

Dle reakce bychom mohli zkusit celý večer pojmout více organizačně, na druhou stranu někomu přílišné diktování večera může vadit.. děkujeme za vaše názory.




Zobrazení: 133

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj, moc se mi ten večer líbil. Doufám, že se brzy zorganizuje něco podobného.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby